Vivien a közösségi oldalán osztotta meg barátai­val a fájdalmát, és csalódottságát, amit férjével való szakítása után érez.

Rippel Feri és Vivien hét év szerelem és négy év házasság után úgy döntött, hogy különválnak útjaik. A pár saját bevallása szerint elhidegült egymástól, kapcsolatuk halálát az okozta, hogy eltűnt a szexuális vágy a magánéletükből. Miután nagy nehézségek árán megszületett a kisfiuk, minden idejüket és energiájukat a most kétéves Herkulesbe fektették.

Közömbös helyiség lett a hálószobájuk, kihűlt a hitvesi ágy, és úgy teltek el a hétköznapok, hogy megfeledkeztek arról, hogy sokkal több időt kellene kettesben tölteniük. A Blikk úgy tudja, hogy már hónapok óta meghozták a döntést, hogy elválnak, és a házukat is árulják. Noha közös döntésről szólnak a hírek, úgy tűnik, hogy a lányt sokkal jobban megviselték a történtek, mint a férjét.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Minden csak addig tart, amíg tartania kell. Megpróbálhatod a lehetetlent, ragaszkodhatsz egy kapcsolathoz vagy egy emberhez foggal-körömmel, de rövidesen belátod majd, hogy értelmetlen. Úszhatsz az áramlattal szemben egy ideig, de rövidesen kegyetlenül fog fájni mindened. Nem szabad megerőszakolni az érzéseket, és nem szabad megpróbálni lefagyasztani a pillanatot. Semmi és senki sem marad ugyanolyan. Ha megszakadt valami, akkor azt el kell engedni. Véget ért egy fejezet, hagyni kell, hogy elkezdődjön egy másik!" - mesélte Vivien a barátainak, aki minden bizonnyal feladta a házasságért folytatott küzdelmet, és nem szeretné már megmenteni ezt a kapcsolatot.

A lány ismerősei azt javasolják Viviennek, hogy csak a kisfiával, Krisztofel Herkulessel foglalkozzon, legyen erős, és idővel majd megtalálja új párját, akivel boldog lehet. Ám nemcsak a barátok aggódnak a kicsivel egyedül maradt lányért, Vi­vien édesanyját is sokan felkeresik, aki természetesen kiáll kislánya mellett. Ő is közösségi oldalán fejtette ki véleményét a válásról.

"Nagyon sokan érdeklődnek nálam Viviékkel kapcsolatban, ezért megosztom Vivi hozzászólását. Ennél többet én sem tudnék mondani, és egyébként nem is az én tisztem. Annyit azért hozzátennék, hogy szomorú dolog, de ne felejtsétek el, ennél nagyobb tragédiák is vannak a földön" - meséli az édesanya, aki kihangsúlyozta, hogy a lánya már ennél komolyabb problémákkal is szembenézett, például akkor, amikor az életéért küzdött, hogy legyőzze a rákot.

 

Bombázd az immunrendszered gránátalmával!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130422-granatalma-egeszseges-egzotikus-gyumolcs-nagyon-jo-hatassal-van-a-szervezetre.html Tiltott fogyasztószer ölt meg egy fiatalthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130426-neten-vasarolt-tiltott-fogyasztoszertol-halt-meg-egy-brit-bulimias-orvostanhallgato.html Nagyon megviselte a szakítás a színésznőthttp://www.life.hu/szeress/20130426-helen-flanagan-brit-szineszno-rossz-borben-van-miota-szakitott-focista.html Átok ült James Dean autóján?http://www.life.hu/tested-lelked/20130425-misztikum-es-talany-atok-ult-james-dean-autojan-egy-ezustszurke.html Kiskamaszok nyomják le a megasztárosokathttp://www.life.hu/szorakozz/20130427-tv2-az-enek-iskolaja-tehetsegkutato-musor-kritika.html Halál és luxus a heti bulvárkoktélbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130426-sarka-akta-hajdu-peter-berki-krisztian-schobert-norbi-rubint-reka.html Aggódnom kell az epilepszia miatt?http://www.life.hu/anyaskodj/20130422-dr-nagy-zsolt-a-lifehu-genetikus-szakertoje-ir-az-epilepszia.html Újra kifutóra vitték kollekciójukat a Cukormadár lányokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130426-sugarbird-divatbemutatot-tartott-zimany-linda-bodi-sylvi-dukai-regina-es.html Hajdú Péter gardróbja akkora, mint Ganxsta lakásahttp://www.life.hu/szorakozz/20130427-hihetetlen-luxusban-el-hajdu-peter-es-sarka-kata-a-hal.html