Régóta ismert tény, hogy a nők időnként hajlamosak megjátszani a hálószobai szenvedély csúcsát jelentő orgazmust, az azonban csak nemrég, a Harvard Egyetem egyik tudósának kutatásaiból derült ki, hogy meglepően sok férfi is csak színleli a csúcsra jutást.

 

Dr. Abraham Morgentaler urológusprofesszor új könyvében, a "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth"-ban olyan férfiak történeteit osztja meg a nagyközönséggel, akik kapcsolataikban gyakran csak megjátszották az orgazmust. A legmeglepőbbek azonban a miértek voltak.

Forrás: Thinkstock

"A nagy meglepetés a pályám kezdetén ért, vagyis nagyjából 25 éve, amikor rájöttem, hogy a legtöbb kapcsolatban lévő férfit sokkal jobban izgatja partnere szexuális boldogsága, mint a sajátja" - nyilatkozta dr. Morgentaler. "Kivételek persze vannak, de a férfiak nagy része mindent megtesz, hogy a legjobbat nyújthassa mindenkori partnerének."

Lehet, hogy hihetetlennek és fizikailag is kivitelezhetetlennek tűnik, de a férfiak is képesek lehetnek megjátszani az orgazmust, bár Morgentaler csak a könyvében árulja el a pontos részleteket.

Egy nemrég a Kansas Egyetem által végzett felmérés tanúsága szerint a nők 70 és a férfiak 30 százaléka színlel orgazmust a hálószobában. Az indok mindkét nem esetében azonos: a partner boldogsága. Morgentaler szerint a megjátszott orgazmus mögött férfiak esetében identitásbeli problémák is szerepet játszhatnak, mivel a modern társadalomban sok férfi szenved érzelmi krízis miatt a férfiasságát illetően.

"60 évvel ezelőttig elsősorban a nők feladata volt az örömszerzés, most azonban a férfiak úgy érzik, minden áron ki kell elégíteniük partnerüket, különben nem is férfiak igazán" - vélekedett a szakértő.

Forrás: Medipress

"100 férfinál tart a csajom" - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/szex/20130426-szex-szerelem-parkapcsolat-100-ferfinal-tart-a-baratnom-.html Ezért jó reggel szexelni!http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-jo-a-reggeli-szex.html "Elég volt a szexből" - Kiégett fiatalok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130425-szex-szexualitas-parkapcsolat-elegem-van-a-szexbol-kiegett-huszasok.html Édeshármasok filmen - csajok a csúcson (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130416-szorakozas-szex-szerelem-parkapcsolat-edesharmasok-filmen-csajok-a.html Hazugságok a női orgazmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-5-hazugsag-a-noi-orgazmusrol-.html