pornó kutatás LifeNight viselkedés pszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holland kutatók szerint legalábbis nem olyan nagy mértékben, mint hinnénk.

Fellélegezhetnek a felnőttfilm-rajongók, hiszen a legfrissebb kutatás szerint a pornó nem okolható a társadalmunk sokat emlegetett elferdüléséért. Ami azt illeti - és erre a tudósok is rámutattak -, a fiatalok viselkedésére is csak minimálisan hat.
A holland tanulmány, melyet a Journal of Sexual Medicine című tudományos lapban tettek közzé, összesen 4600 ember bevonásával készült, 15 és 25 év közötti fiatalokkal. Érdekesség: a tanulmányban megkérdezett férfiak 90%-a nézett pornót az elmúlt egy évben, míg a nőknek nagyjából csak a fele tette mindezt (vagy a többiek egyszerűen nem merték bevallani).
A kutatók szerint nagyon kevés az összefüggés a pornó és a mindennapi szexuális életünk között. A vad gyönyörök gyakorlói tehát nemcsak a pornó hatása miatt bocsátkoznak ilyenfajta kalandokba, hanem több más tényező is befolyásolja őket választásukban.

Forrás: Thinkstockphoto
Forrás: Thinkstockphoto

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.