Itt a jó idő, a szabadban töltött közös programok alatt pedig könnyen megjöhet a párok kedve egy kis hancúrozáshoz - és persze nem csak a pároké. A Life.hu most néhány tippel próbál segíteni arra az esetre, ha a négy fal közötti szex helyett a kinti változatra szavaznál.

1. Csak közös felindulásból!

A szabadtéri szex általában ugye nyilvános helyet is jelent, de mindenképpen olyat, ahol esetleg könnyebben megláthatnak titeket. Ezért szükséges hozzá némi kalandvágy és bevállalósság, azt pedig nem lehet erőltetni. Így hát bármennyire is be vagy indulva a dologra, ha a partnereden azt látod, hogy nem teljesen biztos az egészben, akkor inkább menjetek haza és csináljátok ott. Vagy győzd meg...

Forrás: Thinkstock

2. Vigyázz a koszra!

A természet már csak olyan, hogy piszkos, nem is beszélve a városok kinti helyszíneiről, ahol esetleg egymásnak eshettek. Így aztán a nagy felbuzdulásban se feledkezz meg némi körültekintésről, mert a természet lágy ölével ellentétben a tiedben nem mutatna jól némi homok, föld, sár és ehhez hasonlók.

3. Készülj fel, hogy fájni fog!

Már nem maga a szex, hanem a közben szerzett sérülések. Itt nincs pihe-puha ágy, nincs kényelmes párna - igen, a térded jó eséllyel le fog horzsolódni és igen, a hátad-feneked valószínűleg megfájdul a kemény talajtól és a kifacsart testhelyzetektől. Persze azért lehet javítani a dolgokon, például kimondottan ajánlott az a póz, amikor a nő van felül.

4. Légy óvatos!

Ha szabadtéren szerelmeskedsz, akkor sokkal több minden megzavarhat közben, mint ha otthon teszed ezt. Más emberek, állatok, hulló falevelek, eső, ki tudja, mi minden. Épp ezért célszerű már előre olyan színhelyet választani, ami legalább egy részét kivédi ezeknek. Azaz egy otthonosnak tűnő, rejtettebb zugot.

Forrás: Thinkstock

5. Ne csinálj show-t!

Más emberek feltehetően nem azért mennek ki a parkba és egyéb helyekre, hogy téged szexelni lássanak. A kisgyerekek főleg nem. Szóval hacsak nem az a kimondott szándékotok, és nem azért csináljátok az egészet, mert exhibicionisták vagytok, és arra vágytok, hogy meglássanak titeket, bújjatok el a többi ember elől! És ha mégis arra jönnek, hagyjátok abba! Ja, és a hang miatt könnyen oda tudnak találni...

6. Védekezz!

Talán magától értetődőnek tűnik, de sokszor nem az: a hirtelen szenvedély és a különleges helyszín gyakran a legalapvetőbb dolgokat is kiveri az ember fejéből, mint például a terhesség és a szexuális úton terjedő fertőzések elleni védekezés. Ne menj bele semmi olyanba, amibe a négy fal között sem mennél bele!

7. Ne színezd túl!

A szabadtéri szex a hirtelen vágyról, a kaland izgalmáról, a heves egymásnak esésről szól. Tehát érdemes a lehető legegyszerűbben csinálni, nem kell túlvariálni. Szóval ne egy park padján ülve akard kikísérletezni a legutóbb olvasott szexpózt, és ne a tölgyfa gyökerei között próbálj meg pózolni a legújabb fehérneműdben!

+1:

Ha tetszett, csináld újra! A helyszínek és a lehetőségek száma végtelen...

A hét szexpóza: szabadtéri ölelkezés (18+)http://www.life.hu/szeress/20130430-lifenight-a-het-szexpoza-a-szabadteri-olelkezes.html Fergeteges orgazmus - Így játssz a hüvelyeddel!http://www.life.hu/szeress/20130430-kriston-andrea-a-lifehu-intimtorna-szakertouja-valaszolt-az-olvasoi-kerdesre.html "100 férfinál tart a csajom" - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/szex/20130426-szex-szerelem-parkapcsolat-100-ferfinal-tart-a-baratnom-.html "Elég volt a szexből" - Kiégett fiatalok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130425-szex-szexualitas-parkapcsolat-elegem-van-a-szexbol-kiegett-huszasok.html 5 jel, hogy nőcsábásszal van dolgodhttp://www.life.hu/szeress/20130424-lifenight-5-arulkodo-jel-hogy-nocsabasszal-van-dolgod.html