A motorosbajnok, Sean Emmett és felesége, Abbey, Dubajban voltak nászúton. Az ifjú ara elvesztette a jegygyűrűjét, keresés közben azonban kiesett az erkélyről és szörnyethalt.

Halállal végződött a nászút. Az egykori profi motoros, Sean Emmett, miután Dél-Afrikában elvette feleségül Abbey-t, Dubajba vitte, hogy ott töltsék el a mézesheteket. A nászút azonban tragikusan végződött. A mindössze 27 éves ara leejtette a jegygyűrűjét az erkélyről, és amikor kihajolt érte, a mélybe zuhant.

Forrás: Facebook.com/sean.emmett.52
Sean és felesége az esküvőn

A megözvegyült Sean azt mondta a Sunnak, hogy figyelmeztette feleségét, ne hajoljon ki, mert veszélyes. A következő pillanatban azonban a nő már átesett a korláton és leesett. Az ifjú feleség előtte elfogyasztott néhány pohár bort. Közben a rendőrök elvették a férfi útlevelét, aki így nem hagyhatja el az országot. A hatóságok nem adják ki felesége holttestét sem, sőt, megbírságolták, amiért engedély nélkül alkoholt fogyasztottak a szigorú, muzulmán országban.

 

Megint szingli lett Rihannahttp://www.life.hu/szeress/20130506-chris-brown-nem-akarja-elvenni-rihannat-ezert-szakitottak.html Férjhez ment Anglia imádott színésznőjehttp://www.life.hu/szeress/20130504-keira-knightley-szineszno-es-james-righton-osszehazasodtak-franciaorszagban.html Szó sincs eljegyzésről - tagad a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/szeress/20130503-heidi-klum-szupermodell-tagadja-hogy-baratja-eljegyezte.html Exe miatt fújta le az esküvőjét Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130502-jennifer-aniston-szineszno-volt-kedvese-brad-pitt-miatt-halasztotta-el.html Elkél a hollywoodi színész - már másodjárahttp://www.life.hu/szeress/20130502-johnny-depp-szinesz-osszekoltozott-szerelmevel-amber-hearddel-es-ossze-akarnak.html