Ismét halállal végződött egy nászút. Egy francia férfit megtámadott egy cápa. Az újdonsült férjet a felesége szeme láttára ölte meg az állat. Korábban egy menyasszony zuhant a halálba.

Cápatámadás áldozata lett egy 36 éves francia férfi a Réunion szigetcsoporthoz tartozó egyik fürdőhelyen - írja az origo. A szerencsétlen pasi épp nászúton volt a feleségével, aki a partról nézte végig, amint az állat kétszer is megharapja a férjét.

Forrás: AFP
Francia csendőrök a sokkot kapott feleséggel beszélnek

A vízi mentők gyorsan a partra vitték a férfit, de addigra már olyan sok vért vesztett, hogy nem tudták megmenteni az életét. A feleség sokkot kapott. Ez volt idén az első cápatámadás az Indiai-óceánban fekvő, de Franciaországhoz tartozó szigeten, ahol egyébként nem ritka a hasonló eset. A strandot azóta megnyitották, de úszni még nem lehet.
Sajnos nem ez az első tragikusan végződő nászút. Ahogy a Life.hu is megírta, korábban egy menyasszony zuhant le az erkélyről, aki épp a jegygyűrűjét kereste.

Halálba zuhant a menyasszony a nászútjánhttp://www.life.hu/szeress/20130506-sean-emmett-profi-motoros-felesege-a-naszutjukon-a-melybe-zuhant.html Giccsesre sikeredett Bebe nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20130312-bebe-a-a-back-ii-black-frontembere-a-maldiv-szigetekre.html Csókot váltott a modell és színésznő barátnőjehttp://www.life.hu/szeress/20130508-cara-delevingne-modell-es-sienna-miller-szineszno-csokolozott-a-met.html Ágyban rosszalkodott Kelly Brookhttp://www.life.hu/szeress/20130507-lifenight-pikans-foton-meztelenkedik-kelly-brook-modell-es-musorvezeto.html Mindenki Bradley Cooperét nyalnáhttp://www.life.hu/szeress/20130507-szorakozas-mozi-reklamfilm-mindenki-bradley-cooperet-nyalna.html