Szétment a Vámpírnaplókból jól ismert színészpáros, Ian Somerhalder és Nina Dobrev. Pedig milyen szép pár voltak!

Vége a szerelemnek: a Vámpírnaplók két sztárja, Ian Somerhalder és Nina Dobrev három év randizás után különváltak. A tévéképernyőn azonban továbbra is együtt szerepelnek, immáron négy éve, és ez a szakítás után sem lesz másképp.

Forrás: AFP
A sztárpár februárban

Mindketten azt mondják, hogy a szétválás ellenére marad a munkakapcsolat, és normálisan szeretnének együtt dolgozni a jövőben is. Sőt, állítólag nagyon jó barátok maradtak. Azért nem lehet könnyű továbbra is együtt forgatni. A vonzó színész a napokban a Twitter oldalán egy rejtélyes üzenetet posztolt, ami árulkodó lehet. Egy Lillian Hellman idézetet írt ki, amely így szól: "Az emberek változnak, és ezt elfelejtik elmondani egymásnak." Úgy tűnik, Ian lelke még mindig nem emésztette meg a szerelmi csalódást.

 

Esküvő lesz, vőlegény még nincshttp://www.life.hu/szeress/20130509-lifenight-az-eskuvo-mar-keszen-all-volegenye-azonban-meg-nincs.html Cápatámadásban halt meg a férj a nászútonhttp://www.life.hu/szeress/20130509-capatamadas-aldozata-lett-egy-francia-ferfi-a-naszutjan.html Ágyban rosszalkodott Kelly Brookhttp://www.life.hu/szeress/20130507-lifenight-pikans-foton-meztelenkedik-kelly-brook-modell-es-musorvezeto.html Mindenki Bradley Cooperét nyalnáhttp://www.life.hu/szeress/20130507-szorakozas-mozi-reklamfilm-mindenki-bradley-cooperet-nyalna.html Menyével csókolózott Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szeress/20130507-menyevel-valtott-udvozlo-csokot-sharon-osbourne-ozzy-osbourne-enekes-felesege.html