Hosszú időre börtönbe kerülhet Holly Madison vőlegénye. Az egykori nyuszilány nemrég adott életet közös gyermeküknek és össze is akartak házasodni. Mi lesz így a nagy tervekkel?

Több mint 13 évre is rács mögé dughatják Holly Madison vőlegényét, ha bűnösnek találják. Pasquale Rotellát egyebek mellett sikkasztással és zsarolással vádolják. Pedig már az esküvő időpontját is kitűzték augusztus 14-re. A bejelentés után egy nappal Rotella előzetes letartóztatásba került.

Forrás: AFP
Holly Madison

A Los Angeles-i bíróság azt állítja, hogy a férfi több mint 2 és fél millió dollárt vett ki a helyi amfiteátrum alapítványi kasszájából, hogy kifizesse a város vezetőit. Ha rábizonyítják, csaknem 14 évre lecsukhatják. Nemcsak az esküvő került így veszélybe, de benne van a pakliban, hogy Rotella nem látja felnőni kislányát, aki most háromhónapos. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az egykori Playmate márciusban szülte meg Rainbow-t.

 

Manófülű kislánya van a nyuszilánynakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-holly-madison-playmate-kislanyanak-cuki-manofulei-vannak.html Napokon belül megszül a szexi nyuszilányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130303-holly-madison-nyuszilany-nehany-nap-mulva-szul-nagyon-csinos-varandosan.html Állapotos a nyuszilány! Megmutatta pocakjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121206-holly-madison-nyuszilany-modell-babat-var-megmutatta-pocakjat.html Prostikat közvetített Snoop Dogghttp://www.life.hu/szeress/20130514-lifenight-snoop-dogg-rapper-prostitualtakat-kozvetitett-sportoloknak-es-hires-muveszeknek.html A pályán jegyezte el szerelme Görbicz Anitáthttp://www.life.hu/szeress/20130514-gorbicz-anita-kezilabdazot-a-palyan-jegyezte-el-szerelme-vincze-otto.html