Ismét Katié és Vilié, a Life.hu két szexbabájáé a főszerep. A szerelmespár minden héten újabb és újabb szexi hancúrpózokat mutat be nektek. Ezúttal ismét kimerészkedtek a természetbe, hogy ott forrhassanak egymásba néhány kellemes percért cserébe.

A Life.hu szexbabái, Kati és Vili ismét a természet lágy ölén lettek egymáséi. Legyen szó egy kiadós kerti munkáról vagy egy zajos kerti partiról, a vágy bármikor felülkerekedhet és elragadhat bárkit. Így járt Kati és Vili is, amikor egy érzéki csókolózás közben Kati úgy döntött, magasabbra ül és szembefordul szerelmével. Miközben lábait a férfi csípője köré fonta, Vilinek lehetősége nyílt még mélyebbre behatolnia a lányba. Az eredmény pedig mindkét fél részéről egy nagyon intenzív orgazmus.
Kati és Vili ráadásul tudja jól, hogy nemcsak az udvaron gyakorolhatják ezt a szexi pozíciót, hanem akár az ebéd készítése közben a konyhapulton is. Ha pedig még nagyobb gyönyörökre vágynak, Kati egyszerűen csak felhúzza térdeit és Vili mellkasának támasztja. Nagyon szexi!

Forrás: Life.hu

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!
A hét szexpóza: reggeli ébresztő (18+)http://www.life.hu/szeress/20130508-lifenight-a-het-szexpoza-reggeli-ebreszto.html A hét szexpóza: szabadtéri ölelkezés (18+)http://www.life.hu/szeress/20130430-lifenight-a-het-szexpoza-a-szabadteri-olelkezes.html 5 szexpóz, amit a legjobban utálunkhttp://www.life.hu/szeress/20130120-5-szexpoz-amit-legjobban-utalnak-a-nok-a-mens-health.html Egy különleges szexpóz aranyszabályai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121122-szex-szerelem-parkapcsolat-egy-kulonleges-szexpoz-aranyszabalyai.html Gyönyörhozó szexpózok kánikulára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120720-szes-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-30-fokra.html 5 szexpóz, ami tutira bejön a férfiaknak - egy pasi vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120120-melyikben-mit-szeretunk-a-szexpozokrol-pasiszemmel.html