Az Avatar színésznője minden gátlásától megszabadult egy meztelen fotósorozat kedvéért. Olyannyira, hogy a lelkét sem volt rest kitárni.

"Még az is lehet, hogy egy nővel fogom együtt nevelni a gyermekeimet." - vallotta be az Allure magazin fotózásán Zoe Saldana, aki a képek kedvéért pucérra vetkőzve pózolt a kamerának. Vajon a szexi fotósorozat hozta ki a Star Trek színésznőjéből ezt a mondatot, vagy tényleg ennyire elege van a férfiakból?

Forrás: AFP

A 34 éves színésznő elképesztően fest a szexi képeken, nem csoda, hogy a sármos Bradley Cooper és Keith Britton szeme is megakadt anno rajta. Az utóbbival tizenegy éven át tartott kapcsolatuk, Cooper-rel pedig három évig éltek se veled-se nélküled szerelemben. Idén januárban azonban végleg pontot tettek a dolog végére. És bár Zoe egyelőre nem gyakorló biszexuális, ezután a kijelentése után talán már kevésbé lepődünk meg, ha igazzá válik a kijelentése.
A színésznőről készült erotikus képeket ide kattintva nézheted meg.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Leszbikus viszonyba keveredett a férjezett színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120519-leszbikus-viszonyba-keveredett-a-ferjezett-szineszno-rachel-mcadams.html Leszbikus kapcsolatai is voltak kedvenc sorozatsztárunknakhttp://www.life.hu/szeress/20120314-leszbikus-kapcsolatai-is-voltak-kedvenc-sorozatsztarunknak-gillian-andersonnak.html A leszbikus csók is megcsaláshttp://www.life.hu/szeress/szex/20101202-a-leszbikus-csok-is-megcsalas.html "Ő is biszexuális volt, akárcsak én" - Paul Newman nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120905-ugyesen-titokban-tartotta-viszonyait-paul-newman-nagy-szerelmei.html