Nagyon sok módon el lehet lazítani egy nőt ahhoz, hogy orgazmust élhessen át szexuális aktus közben. A Life.hu férfiakat kérdezett arról, hogy ők mit tesznek azért, hogy a kedvesüknek maximális élvezetben legyen része.

Rengeteg oka lehet annak, ha egy nő nem tud elélvezni szex közben: például hiányozhat az aktus előtti érzelmi ráhangolódás, a férfi odaadó kényeztetése, vagy a felek közötti bizalom, amely miatt a nő nem tudja magát igazán elengedni. Lássuk, mit tehetnek a pasik egy ilyen helyzetben. Férfivélemények következnek. 


Forrás: Thinkstock

Mátyás, irodavezető (45)
"A feleségemmel 8 éve vagyunk házasok, és szexuális téren igen nyitottak vagyunk. Kb. 2 évvel ezelőtt derült ki egy őszinte beszélgetésünk kapcsán, hogy neki nagyon ritkán van orgazmusa, amitől teljesen lefagytam. Hogy változtassunk a helyzeten, kialakítottunk néhány olyan technikát az ágyban, aminek köszönhetően szerencsére többször is sikerült kielégítenem. Valentin-napra a szokásos ajándékok helyett egy G-pont-vibrátorral leptem meg, s bár nem igazán tetszett neki az ötlet, a kedvemért megígérte, hogy ki fogja próbálni valamikor. Egyik este átvittük a srácokat a nagyszülőkhöz, hogy végre legyen egy nyugodt esténk, ami csak rólunk szól. A feleségem elővette a fiókból a vibrátort, és elkezdett játszadozni vele, ami roppant izgató látvány volt, majd váratlanul felkiáltott, hogy mindjárt bepisil, és azonnal ki akarta kapcsolni. Nem engedtem neki, hogy abbahagyja, és akkorát élvezett, hogy a kéjnedve a mellkasomra spriccelt."

Attila, fejlesztő (33)
"A G-pont-orgazmust eddig sajnos csak egy nőnél tapasztaltam, de olyan élmény volt, amit soha nem fogok elfelejteni. Arra emlékszem, hogy szex közben nem befelé toltam a hímvesszőmet, hanem valahogy oldalra nyomtam, és a csajnak spriccelős, remegős orgazmusa volt egymás után többször is. A mostani barátnőm még soha nem élt át hasonlót, és megmondom őszintén, hiányolom belőle azt a fajta szenvedélyt és nyitottságot, ami szerintem fontos ehhez a típusú kielégüléshez. Már egy csomó trükköt kipróbáltam vele, de úgy érzem, valamiért képtelen elengedni magát, pedig a szexben pont ez a lényeg. Azt mondja, hogy nagyon élvezi velem az együttléteket, de nem veszi kapkodva a levegőt, nem sikongat, és nem remeg közben, szerintem azért, mert tudat alatt rágörcsöl az egész témára."


 

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!"Csak tenyészkancának kellek?"http://www.life.hu/szeress/szex/20130515-szex-szerelem-parkapcsolat-csak-tenyeszkancanak-kellek.html Anális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.html Pasivélemény: "Változatosságra vágyom"http://www.life.hu/szeress/szex/20130510-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-valtozatossagra-vagyom-ferfiak-a.html Bevállalták: szvingerklubba járnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130509-szex-szerelem-parkapcsolat-swinger-klubok-az-ejszakaban-nem-csak.html Intimfrizurák - A fazon árulkodik róladhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130508-a-legnepszerubb-intimfrizurak-avagy-a-fazon-ami-arulkodik-rolad.html 5 fontos szexszabály régi motorosoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.html Szextipp: Hagyd magadon a ruhát!http://www.life.hu/szeress/szex/20130503-szex-szexualitas-parkapcsolat-hagyd-magadon-a-ruhad.html