festészet házasság eljegyzés társkereső festmény Michael Goeman szerelem Chloe Mayo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen történet. Pár évvel ezelőtt az akkor szingli Chloe Mayo úgy döntött, lefesti magát boldogan, a számára ideális férfi oldalán. Akkor félretette a képet, és regisztrált egy netes társkeresőre. A festőként dolgozó lány mára boldog feleség. És nem is akárkihez ment hozzá.

A harminncegy éves Chloe Mayo ma már büszkén mutogatja azt a festményt, melyet sokkal korábban készített, minthogy megismerte volna jelenlegi férjét, Michael Goemant. A lány még szingliként képzelte el a tökéletes férfit, majd munkájából adódóan megfestette azt.

Northfoto
Northfoto

Chloe aztán félretette a képet és nem sokkal később a virtuális társkeresés mellett döntött. Így ismerkedett meg Michaellel, aki kísértetiesen hasonlított a korábban lefestett pasira. Miután járni kezdtek, Chloe megmutatta a képet, Michael pedig furcsamód nem nézte őrültnek. Másfél éve együtt járás a fiú megkérte barátnője kezét, és tavaly megtartották az esküvőjüket is. Akkor most mindenki, aki társra vágyik, ragadjon papírt és ceruzát (vásznat és ecsetet): kezdődhet az alkotás!

Forrás: Twitter/Chloe Mayo (@ChloeMaybe)
Forrás: Twitter/Chloe Mayo (@ChloeMaybe)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.