Mint két tini, úgy turbékolt Nicole Kidman és férje, Keith Urban Cannes-ban. A vörös szőnyegen még egy szégyellős csók is elcsattant - amelyet a kamerák megörökítettek.

Az ausztrál színésznő is azok között van, akik a cannes-i filmfesztivál fődíjáról, az Arany Pálmáról döntenek. A színésznő eddig minden este megjelent a vörös szőnyegen, vasárnap férje, Keith Urban társaságában. A pár közel hét éve házasodott össze, folyamatosan puszilózott, ölelkezett és folyamatosan egymást keresték a tekintetükkel. Nagyon édesek!

Forrás: AFP

A férfi a fesztivál végéig Cannes-ban marad, úgyhogy valószínűleg látjuk még őket a vörös szőnyegen együtt. Annál is inkább, mert Nicole kijelentette, nagy szüksége van arra, hogy a férje segísen neki felsétálni azokon a fránya lépcsőkön. Nem ők az egyetlen sztárpár a fesztiválon. Jelenleg Cannes-ban tartózkodik Garrett Hedlund és Kirsten Dunst, valamint Justin Timberlake és Jessica Biel is, akik 2012 októbere óta férj és feleség.

Ragyogott a vörös szőnyegen Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130515-nicole-kidman-szineszno-remekul-nezett-ki-ahogy-bevonult-a-cannesi.html Megdöbbentő döntést hozott Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/szepulj/20130129-nicole-kidman-soha-tobbe-nem-botoxol-es-nem-fekszik-kes.html Tiszta anyja! Nicole Kidman kislánya imádnivalóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-nicole-kidman-ausztral-szineszno-es-keith-urban-enekes-kislanya-nagyon.html Így pisilte le Nicole Kidman a fiatal kollégáját (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130116-nicole-kidman-szineszno-a-the-paperboy-cimu-filmben-lepisili-zac.html Nicole Kidman férje a szerelemről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20121130-keith-urban-enekes-nicole-kidman-szineszno-ferje-elmondta-az-elete.html Agyonbotoxozta magát, mégis retusálták - Rá sem ismerni Nicole Kidmanrehttp://www.life.hu/szepulj/20121015-agyonretusalt-cimlapon-nicole-kidman.html