Még nincs vége - hivatalosan nem mondták ki Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver válását. A hírek szerint a páros azért nem siet, mert ismét összejöttek.

Se Arnold Schwarzenegger, se Maria Shriver nem sürgeti a válást - írja a TMZ.com. Két forgatókönyv jöhet szóba: az egyik a pénz: közös vagyonukat 400 millió dollárra becsülik.

AFP

Nem csoda, hogy egyikük sem siet a bíróságra, a válás nem befolyásolja a mindennapi megélhetésüket. Más források szerint ők ketten ismét összemelegedtek és ezért nincs szó a válásról. Megint mások viszont azt mondják, Maria beadja majd a derekát, és hamarosan jogi útra tereli az ügyet, mert úgy hírlik, Arnoldnak van egy barátnője.

 

Arnold Schwarzenegger új séróval tűnt felhttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-arnold-schwarzenegger-szinesz-uj-seroval-tunt-fel-szouli-latogatasan-ahol.html A vágy metrókocsija Prágábanhttp://www.life.hu/szeress/20130521-a-vagy-metrokocsija-pragaban-hivatalosan-is-a-flort-szinhelye-lesz.html Nicole Kidman a vörös szőnyegen smacizikhttp://www.life.hu/szeress/20130519-nicole-kidman-szineszno-es-ferje-keith-urban-zenesz-csokja-a.html 106 évesen fülig szerelmes egy nénihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20130519-marjorie-hemmerde-ausztral-no-106-evesen-szerelmes-a-33-evvel.html Káprázatos lánykérés - összefogott egy városhttp://www.life.hu/szeress/20130516-olasz-ekszerdobozza-varazsolt-egy-norveg-telepulest-egy-fiu-lanykeres-miatt.html