Uma Thurman A nimfomániás LifeNight Lars von Trier Charlotte Gainsbourg képek Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dán rendező, Lars von Trier eddigi legprovokatívabb filmje novemberben kerül a mozikba.

Fedetlen mellek, csupasz felsőtest és félreérthetetlen pózok. Erotikában bizonyára nem lesz hiány a Transformers sztárjának legújabb filmjében, a Nymphomaniacban, melynek első képeit a napokban tették közzé.

Forrás: www.zentropa.dk
Forrás: www.zentropa.dk

Shia LaBeouf például félmeztelenül fekszik a földön, miközben a francia-brit származású Charlotte Gainsbourg fogja közre őt a lábaival. A színésznő eddig sem szégyellős filmjeleneteiről volt híres, és most sem hazudtolja meg magát: a félmeztelen nőt két férfi fogja közre egy hálószobában. Lars von Trier legújabb filmjében szerepet kapott még Uma Thurman is, aki mindössze hosszú lábait mutatja meg ízelítőként. A Nymphomaniac egy Joe nevű nő (Charlotte Gainsbourg) szexuális életét mutatja be egészen ötvenéves koráig. A film május végén kerül majd a mozikba.

Forrás: www.zentropa.dk, AFP
Forrás: www.zentropa.dk, AFP

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



G-pont-barát szexpózok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130516-szex-szerelem-parkapcsolat-gpont-barat-szexpozok.htmlA hét szexpóza: állva a gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/20130515-lifenight-a-het-szexpoza-allva-a-gyonyorert.htmlAnális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.html5 fontos szexszabály régi motorosoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.htmlSzextipp: Hagyd magadon a ruhát!http://www.life.hu/szeress/szex/20130503-szex-szexualitas-parkapcsolat-hagyd-magadon-a-ruhad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.