Hivatalos: négy év együttlét után szakított Robert Pattinson és Kristen Stewart. Az Alkonyat Edwardja már el is költözött kedvesétől, kutyástól, mindenestől.

Drámai fordulat: Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewart házából. Az Alkonyat sztárjai nemrég jelentették be hivatalosan, hogy szakítottak. Négy évig voltak együtt. Pattinson egy teherautóra pakolta fel az összes holmiját. A költözés pillanatait itt megnézhetitek!

Forrás: AFP

Az Alkonyat Edwardja teletömte piros pick-upját bőröndökkel, de elfért az autóban két kutyája is. A se veled, se nélküled kapcsolatból állítólag most Kristennek lett elege. Nem tetszett neki az a megállapodás, amit Robbal kötöttek, miszerint nyugodtan randizhatnak másokkal is. Ez sokszor nyomasztotta a lányt. De az is lehet, hogy Robert még mindig nem heverte ki azt, hogy tavaly Kristen Rupert Sanders rendezővel megcsalta őt. Ahogy a Life.hu is megírta, akkor is költözés lett a vége. Vajon most végleges a szétválás?

 

Lányos kisfiú volt Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze.html Szakított szerelmével az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20130308-anna-kendrick-szineszno-es-edgar-wright-rendezo-harom-ev-utan.html Szakított az Alkonyat álompárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-robert-pattinson-szinesz-es-kristen-stewart-szineszno-ismet-szakitottak.html Első gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.html