párkapcsolat szex fóbia LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki a terhességtől retteg, van, aki pánikrohamot kap bármilyen testi érintéstől. A Life.hu most férfiakat kérdezett arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a témában. 

Sokan küzdenek különböző fóbiákkal az ágyban, amelyek megnehezítik a társas együttélést vagy a párválasztást. Mert nem könnyű egy olyan párkapcsolatban, ahol a nő a nem várt terhességtől retteg, ahogy egy olyan férfihoz is nehéz közeledni, aki irtózik a testi érintéstől. Pasivélemények következnek.

Tippünk: Szexuális fóbiák (18+)



Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Péter, ügyintéző (29)

"A barátnőmmel 1,5 éve vagyunk együtt, és eleinte minden rendben volt köztünk az ágyban, de mostanában nagyon ijesztően kezdett el viselkedni. Kb. két hónapja meztelenül feküdtünk egymáson, és gyakorlatilag semmi nem történt, mégis beparázott, hogy terhes lett. Vettünk tesztet, ami negatív eredményt mutatott, és úgy tűnt, a barátnőm meg is nyugodott. Aztán néhány napot késett a menstruációja, amitől pánikba esett, és azonnal elrohant a nőgyógyászához. A múltkor (pont ezért) már óvszerben szeretkezünk, majd pár nap múlva zokogva hívott fel, hogy biztosan kiszakadt a gumi, mert feszülnek a mellei és hányingere van. Megint elrohant tesztért, ami természetesen negatív lett, de neki ez sem volt elég bizonyíték, újra bejelentkezett egy ultrahangos vizsgálatra. Ez az egész teljesen elveszi a kedvemet a szextől, és egyre inkább azt gondolom, hogy a csajomnak valami bizarr fóbiája van. Ha nem változnak a dolgok, biztosan szakítani fogok vele, mert én nem akarok így élni."

Miklós, festőművész (33)

"Jól emlékszem arra, hogy kiskoromban szabályosan dührohamot kaptam attól, ha valaki nem vett fel az ölébe. Amikor idősebb lettem, különös dolgokat vettem észre magamon: amikor megérintettem másokat, vagy engem simogattak meg, gyorsabban vert a szívem, izzadtam és olyan is volt, hogy rázott a hideg. Most is pánikrohamot kapok minden testi érintéstől, pl. a múltkor az egyik kolléganőm átölelt - én meg közben harcoltam a démonjaimmal, nehogy észrevegye, hogy milyen rosszul lettem tőle. 'Nem fognak bántani, nyugodj meg, semmi rossz nem történik veled' - ezt szoktam mondogatni magamban, miközben ökölbe szorul a kezem a tehetetlenségtől. Iszonyúan vágyom a szerelemre, de feladtam a reményt, hogy találjak magam mellé egy olyan nőt, aki hajlandó várni és időt ad, amíg egy orvos kikezeli belőlem ezt a szörnyűséget."

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.