Egy bátor fiatalember a nyaralás során búvárkodás közben kérte meg barátnője kezét.

Ez szó szerint egy lélegzetelállító lánykérés: a 23 éves Joseph House és kedvese, a 21 éves Jessica Forbes a Kajmán-szigeteken nyaraltak, amikor a fiú úgy döntött, a tengerfenéken megkéri barátnője kezét.

Forrás: Youtube
A gyűrűhúzás pillanata

Készült róluk egy videó, amelyen az látszik, hogy a srác letérdel, majd egy kincsesládából elővesz egy vízálló térképet, amelyen bejelölte kapcsolatuk legfontosabb állomásait. A végén ott áll a kérdés: "Hozzám jössz, vagy sem?" Az izgatott lány bólintott, amit igennek vehetünk. A gyűrűhúzás sem maradhatott el, majd a felszínre úsztak és csókkal pecsételték meg a lánykérést. Nagyon kreatív és romantikus.
Legutóbb egy norvég fiatalember ötletétől olvadtunk el, aki egy káprázatos olasz díszletet varázsolt falujában a lánykérés kedvéért. A mostani, nem mindennapi lánykérős videót itt csodálhatjátok meg!

Káprázatos lánykérés - összefogott egy városhttp://www.life.hu/szeress/20130516-olasz-ekszerdobozza-varazsolt-egy-norveg-telepulest-egy-fiu-lanykeres-miatt.html Lánykérés karra tetoválva - mernél nemet mondani?http://www.life.hu/szeress/20130423-uj-divat-hogy-a-karjukra-tetovaljak-a-ferfiak-hogy-hozzajuk.html "Gyere hozzám!" - A lánykérés világnapjahttp://www.life.hu/szeress/20130320-marcius-20-a-lanykeres-nemzetkozi-vilagnapja-ime-nehany-romantikus-tortenet.html A legmodernebb lánykérés - ez a jövő?http://www.life.hu/szeress/20130314-twitteren-kerte-meg-parja-kezet-egy-facebooknal-dolgozo-srac.html Lánykérés a levegőbenhttp://www.life.hu/szeress/20130118-lanykeres-a-levegobenszokatlan-modon-kerte-meg-baratnoje-kezet-egy-ausztral.html