esküvő párkapcsolat Nádas György szerelem humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert humorista augusztusban harmadszor is kimondja a boldogító igent, pedig nemrég vált el előző feleségétől.

"Véletlenül találkoztunk a párommal, és egy pillanat alatt éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk" - árulta el Nádas.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Barátságból szelídült szerelemmé a kapcsolatom Zsuzsival. Már eltelt fél év, és bizony nem hittem, hogy az ember életében ebben a korban még jöhet egy igazi kapcsolat. Éreztem, hogy ő az, akivel újra tudom kezdeni. Az esküvő nagyon egyszerű lesz, szűk családi körben, meghitten. Minden napnak megadjuk a módját. Nagyon romantikus ember vagyok én is, és ő is. Minden este, mivel még külön élünk, megy a chatelés, jó dolog ez" - áradozott a szemmel láthatóan is kivirult Nádas György.

Magánéleti sikere a jelek szerint karrierje fellendülését is meghozta. Könyvírásba fogott, szerepet kapott egy musicalben, ősszel pedig rockoperát rendez - írja a Blikk.hu.

10 ok, amiért imádjuk David Beckhamethttp://www.life.hu/szorakozz/20130524-szexpazsit-blog-10-ok-amiert-imadjuk-david-beckhamet.htmlVálás és villantás - heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130524-a-lifehu-bulvarkokteljaban-szerepel-katalin-hercegno-rekasi-karoly-eva-longoria.htmlKét óra edzés és Gwyneth Paltrow leszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130524-gwyneth-paltrow-szineszno-elarulta-hogy-minden-nap-ket-orat-edz.htmlÍgy festett plasztikai műtétei előtt Elvis nejehttp://www.life.hu/life/galeria/20130524-fotokon-akkor-es-most-priscilla-presley-elvis-presley-volt-felesege.htmlBotrány a Magyar Színházban!http://www.life.hu/legykepben/20130524-botrany-tort-ki-a-magyar-szinhazban.htmlÍgy válassz a különböző mezoterápiák közülhttp://www.life.hu/szepulj/20130523-bob-csilla-a-lifehu-kozmetikus-mezoterapeuta-szakertoje-a-mezoterapias-eljarasokrol.htmlA legcikibb pasikudarcok az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110714-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legcikibb-pasikudarcok-az-agyban.htmlNew York-i a legszebb strand Amerikábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130525-doktor-beach-dontott-a-new-yorkban-talalhato-east-hamptoni-main.htmlÚjabb titkát árulta el a botrányos sportolónőhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szepesi-nikolett-magyar-uszono-edesanyja-betegsege-miatt-adta-fel-karrierjet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.