A hollywoodi hírességek megihlettek divattervezőket, parfümkreátorokat, írókat és rendezőket, nem beszélve a paparazzókról. Az azonban csak a leghíresebb sztárpárok kiváltsága, hogy vérforraló szexpózokhoz is társítják őket.

1. Robert Pattinson és Kristen Stewart

Bár úgy tűnik, hogy az álompár most tényleg szakított, a rajongóikkal együtt reménykedünk benne, nem végleges a döntésük. Ha néhány hét vagy hónap alatt Robert Pattinson és Kristen Stewart ráébrednek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, talán újra fellángol közöttük a szerelem. És persze a szenvedély! Kibéküléshez vagy csak úgy, a kereszt nevű pozíció lehet ideális a számukra. Bár a vámpírok nem éppen a feszület barátai, de vonatkoztassunk el végre a szerepektől, hiszen már a Twilight sorozatnak is bealkonyult...

Forrás: AFP


A keresztpóz átmenet a misszionárius és a kanál pozitúra között. Te a hátadon fekszel, a párod pedig oldalt fekve hatol beléd, miközben a behajlított lábaddal magadhoz, magadba szorítod. Ebben a pozitúrában garantált az orgazmus, ráadásul a kezek is szabadabbak, hogy az aktus közben simogathassátok egymást.

2. Justin Timberlake és Jessica Biel

Az énekes és a színésznőmár 2007 óta alkot párt. Sőt, 1 éve már férj és feleségként boldogítják egymást. Bár kapcsolatuk nem volt mindig felhőtlen, manapság már nagykanállal eszik a házaséletet. Vajon melyik szexpóz passzolna leginkább hozzájuk, mint a kanál?!

Forrás: AFP

A kanálpóz bizonyára számodra sem ismeretlen. Te az oldaladon helyezkedsz el, a párod pedig mögéd fekszik és hátulról lassan beléd hatol. Természetesen variálhatsz is: például fonjátok össze a lábaitokat, vagy tartsatok egy kis távolságot. Ha szeretkezés közben hiányzik a csókolózás és a szemkontaktus, hiányukért biztosan kárpótol majd a pasid ölelése.

3. Jennifer Lopez és Casper Smart

A 40 felett is bombaformában lévő Miss LopezMadonna nyomdokaiba lépett, és beújított egy ifjú táncost a hálószobájába. Casper Smart számára munkahelyi kötelesség, hogy hajlékony legyen, így biztosan az egyik legkedvesebb tréning számukra a lepedőakrobatika vagy az érzéki lovaglás.

Forrás: AFP

Mi a fordított lovaglópózt "ajánljuk" nekik. Ha te is kipróbálnád ezt a pozitúrát a pároddal, fektesd le a kedvest a hátára, te pedig ülj rá neki hátat fordítva. Lovaglás közben a partnered a hátadban és a fenekedben gyönyörködhet, te pedig az izmos lábát szemlélheted a nyeregben galoppozva.

4. Blake Lively és Ryan Reynolds

Azt nem tudni, hogy Ryan Reynolds és Scarlett Johansson házassága mi okból ment tönkre, de gyaníthatóan a tüzes bombázó túl buja lehetett a sokkal szolidabb férjének. Úgy gondoljuk, hogy a sokkal visszafogottabb, de nem kevésbé szépséges Blake Lively mellett végre révbe ért. A szerény házaspárhoz pedig egyszerű szexpóz illik, jelen esetben a szeretkezések alfája, a misszionárius.

Forrás: AFP

A misszionárius pózt mindenki ismeri és szereti! Szex közben te a hátadon fekszel, a kedvesed pedig a lábad közé helyezkedve tesz magáévá. A nagyobb élvezet és a mélyebb behatolás kedvéért a lábaddal a párod derekát át is kulcsolhatod, vagy ha elég hajlékony vagy, a vállára helyezheted a lábadat. Ebben a testhelyzetben valóban bensőséges együttlétben lehet részetek, hiszen szeretkezés közben végig egymás szemébe nézhettek, hogy a csókolózásról ne is beszéljünk!

Még menthető a világsztár házasságahttp://www.life.hu/szeress/20130521-arnold-schwarzenegger-szinesz-es-felesege-maria-shriver-nem-surgetik-a.html Sztárok halála szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-vegzetes-szex-sztarok-akik-szeretkezes.html Így szeretik a sztárok a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130404-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szeretik-a-sztarok-a-szexet.html Eltitkolt házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-eltitkolt-hazassagok-a-sztarvilagban-john-f-kennedy-jr-es.html