Véglegesítették Courteney Cox és David Arquette válását Los Angelesben. 14 év házasság után hivatalosan is szétmentek.

Ennyi volt - 14 év után hivatalosan is kimondták Courteney Cox és David Arquette válását - írja a TMZ.com. A Jóbarátok sztárja és férje még 2010 októberében jelentették be szakításukat, 11 évnyi házasság után.

Forrás: AFP
Courteney Cox és David Arquette

A páros tavaly nyáron nyújtotta be a válási papírokat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A sors fintora, hogy épp aznap volt a 13. házassági évfordulójuk. Az egykori szerelmeseknek egy lányuk született, Coco. Szerencsére a két sztár között a válás után is megmaradt a baráti viszony. Év elején Ellen DeGeneres show-jában Courteney egyenesen úgy fogalmazott, hogy David a legjobb barátja a világon. Hozzátette: nem bánja a válást, mindketten nagyon sokat tanultak belőle.

Angelina csókol a legjobbanhttp://www.life.hu/szeress/20130531-ethan-hawke-szinesz-szerint-angelina-jolie-szineszno-csokol-a-legjobban.html Kiderült a hosszú kapcsolat titkahttp://www.life.hu/szeress/20130528-lifenight-igy-tarthatod-fenn-a-szexualis-erdeklodest.html Megviseli válása Détár Enikőthttp://www.life.hu/szeress/20130528-detar-eniko-magyar-szinesznot-megviseli-valasa.html Eljegyezték a Barátok közt szépségéthttp://www.life.hu/szeress/20130527-baratok-kozt-sorozat-barany-enikojet-alakito-szineszno-pataki-szilvia-menyasszony.html Búvárkodás közben kérte meg szerelme kezéthttp://www.life.hu/szeress/20130524-viz-alatt-buvarkodas-kozben-kerte-meg-szerelme-kezet-egy-fiatalember.html