Angelina csókol a legjobban

csók Angelina Jolie Ethan Hawke Életeken át
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie tud valamit - erről mesélt a napokban egy interjúban a sztár egyik korábbi filmbeli partnere, Ethan Hawke színész.

Uma Thurman exférje még élénken emlékszik arra, amikor ő és Angelina közösen játszottak az Életeken át című filmben. A színész elárulta Andy Cohennek egy interjúban, hogy Angelina Jolie-val volt a legizgatóbb csókolózni. "Amadeus Wolfgang Mozart egy zseni lett volna? Azt nem tudom, de azt igen, hogy Angelina Jolie arra született, hogy teljesen elgyengítse a férfiakat. Amikor megcsókol, az ember még a saját nevére sem emlékszik" - nosztalgiázott Ethan Hawke.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 2003-as film forgatása alatt egyébként azt pletykálták, hogy a két színész a való életben is igen jóban volt, sőt, állítólag nem csak a filmben szeretkeztek igen erotikusan - írja a Daily Mail. A dolog szépséghibája, hogy Ethan akkor még Uma Thurman férje volt. Azt nem tudni, hogy ez a liezon okozta-e Uma és férje válását, de az biztos, hogy a nemrég műtéten átesett Angelina Jolie nem csak Jennifer Aniston házasságába piszkított bele...

Az orgazmus helye: a hüvelykujj (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130530-szex-szerelem-parkapcsolat-az-orgazmus-helye-a-huvelykujj.htmlDögös szexpózok - Mi illik a sztárpárokhoz? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130529-szex-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-amelyek-illenek-a-legmenobb-sztarparokhoz.htmlA hét szexpóza: támassz a falnak, édes! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130528-lifenight-a-het-szexpoza-tamassz-a-falnak-edes-18.htmlCate Blanchett leszbikus leszhttp://www.life.hu/szeress/20130529-cate-blanchett-es-mia-wasikowska-leszbikus-part-alakit-a-carol.htmlŐk sem szentek - sportolók szexbotrányaihttp://www.life.hu/szeress/szex/20130528-szex-szerelem-parkapcsolat-a-bajnokok-sem-szentek-sportolok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.