David Beckham kijelentette, hogy egy pasi sem randizhat majd kislányával, Harperrel. Inkább bezárja őt egy toronyba, mint a hercegnőket a mesékben. Nem semmi, hogy védi!

Halálra rémül David Beckham attól, hogy kislányának, Harpernek egyszer lesz egy udvarlója. A sztár - aki nemrég jelentette be visszavonulását - kijelentette: egy fiú sem randizhat szeme fényével, inkább bezárja őt egy toronyszobába.

Forrás: Northfoto
David Beckham és a tündéri Harper

Harper még csak 22 hónapos, remélhetőleg, mire randevúra hívná valaki, édesapja megbékél a gondolattal. Beckham imádata lánya iránt nyilvánvaló: legutóbb egy meccsen szurkoltak együtt. Azt is bevallotta, hogy feleségével, Victoria Beckhammel sokkal jobban óvják Harpert, mint fiúgyermekeiket, Brooklynt, Romeót és Cruzt.

10 ok, amiért imádjuk David Beckhamethttp://www.life.hu/szorakozz/20130524-szexpazsit-blog-10-ok-amiert-imadjuk-david-beckhamet.html David Beckham: végehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130516-david-beckham-bejelenetette-a-visszavonulasat-tobb-idot-tolthet-a-csaladjaval.html Szexit villantott David Beckhamhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-david-beckham-brit-focista-szexi-tetovalast-villantott.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html Victoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.html