Akár női, akár férfivégtagokról legyen szó, szeretjük a szép lábakat, és igen, vannak olyanok, akik szexuálisan is vonzódnak hozzájuk. A Life.hu-tól most mindent megtudhatsz a lábfetisizmusról, amit eddig nem tudtál.

Ki lehet lábfetisiszta?

A válasz egyszerű: bárkiből. Ne gondold, hogy a lábak imádata vagy az irántuk érzett szexuális vonzalom valami rémes perverzió. Az izmos, karcsú lábak, formás bokák, huncut lábujjak vagy a puha talpak tényleg csábítóak lehetnek.

Forrás: Thinkstock

Lábfetisizmus a sztárvilágban

Természetesen a sztárok sem kivételek a lábfetisizmus alól! Quentin Tarantino például a világ leghíresebb lábimádójának tartja magát. A különc rendező egy interjúban árulta el a titkát: "Egyszerűen gerjedek a meztelen lábakra". Nem véletlen, hogy a rendező magára osztotta azt a szerepet az Alkonyattól pirkadatig című filmjében, ahol Salma Hayek pazar táncosnőjelmezben whiskey-t csorgat végig a lábán, a nedű végállomása pedig mi más lenne, mint Tarantino szája, benne a szexi színésznő lábujjaival. A Ponyvaregény sztárjai sem úszták meg a szexi "lábazást", John Travolta és Samuel L. Jackson egy lábmasszázst élvezhettek. A lábfetisiszta rendezők táborát erősítette Alfred Hitchcock is, aki gyakran merített női lábakból ihletet.

Tippünk: Itt megnézheted, hogy csurgatja az alkoholt Salma Hayek Quentin Tarantino szájába.

http://www.youtube.com/embed/0-YmasoZ22k

 


Bevallottan lábimádó még a sokk-rocker Marilyn Manson vagy Pamela Anderson exférje, Tommy Lee, ahogy annak idején Elvis Presley is imádta a gyönyörű lábakat. Kiderült, nem csak a férfiak rajonganak a formás végtagokért: Jennifer Lopez is bevallotta, hogy odavan értük, valószínűleg ezért választott magának táncoslábú párt.

Tudtad?
A lábfetisizmus egyáltalán nem modernkori szexhóbort. Hívei között volt például Johann Wolfgang von Geothe, aki szeretője, Charlotte von Stein lábáért és illatáért is rajongott, szexuálisan. I. Lajos bajor király pedig szobrot készíttetett kedvese, Lola Montez táncosnő lábáról.

Vajon kik a legimádottabb sztárlábak tulajdonosai? A lábfetisiszták körében toronymagasan vezet az ultramagas sarkakon billegő Kim Kardashian, a flip-flop papucsokat is tervező modell, Gisele Bündchen, a szívesen mezítlábaskodó Miley Cyrus, Tarantino múzsája, Uma Thurman és a szintén lábrajongó J.Lo.

Forrás: AFP
Kim, Gisele és Uma

Miért épp a láb?

A szexszakértők szerint az alsó végtag azért olyan izgató az ellenkező nem tagjainak szemében, mert ha egy férfi tetőtől talpig végigmér egy nőt, a hosszú és karcsú lábszár és combok egyenesen a "beteljesüléshez", az ágyékhoz vezetnek - és minél hosszabb ez az út, annál kéjesebb a gyönyör. A lábimádók között vannak olyanok, akiket a combok izgatnak fel, míg másokat a vádlik, a lábfej, illetve a lábujjak hoznak izgalomba.

Lepd meg a lábimádódat!

Szereti a kedvesed a lábadat? Teljesen felizgul, ha kényeztetheti őket? Ne visszakozz, hiszen számtalan ismert és kevésbé ismert erogén zóna található a lábujjaktól a combtőig. A boka, a térdhajlat és az ágyék gazdagon erezett, vékonybőrű terület, ahol jól sik az érzéki érintés.

Forrás: Thinkstock

Próbáljátok ki a lábszexet! Az orális vagy manuális kényeztetés helyett válaszd a lábmunkát. Izgasd a párod péniszét a talpaddal, fogd a lábujjaid közé, esetleg vedd a combjaid, vagy az egymással szembefordított talpaid közé. Egy kis síkosító, masszázsolaj vagy testápoló tovább fokozhatja a gyönyört! A ritmikus, fel-alá mozdulatot pedig végezd úgy, mintha a kezed vagy az ajkad lenne az eszközöd.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!
Ne tekergesd a mellbimbót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html Szextippek, ha kicsi a pasid péniszehttp://www.life.hu/szeress/szex/20130523-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-ha-kicsi-a-pasid-penisze.html G-pont-barát szexpózok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130516-szex-szerelem-parkapcsolat-gpont-barat-szexpozok.html Bevállalták: szvingerklubba járnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130509-szex-szerelem-parkapcsolat-swinger-klubok-az-ejszakaban-nem-csak.html 5 fontos szexszabály régi motorosoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.html