Szokatlan módon használta fel fényképezőgépét egy fotós, hogy megkérje szerelme kezét.

Egy New York-i fotós zseniális dolgot eszelt ki szerelme eljegyzésére. Mi mást használt volna fel, mint mindennapos munkaeszközét, a kameráját. Jerrit Pruyn a "Gyere hozzám" feliratot különleges helyre, a gép keresőjébe rejtette. Így amikor a lány belenézett, hogy készítsen egy fotót, igencsak meglepődött.

Forrás: Facebook/Jerrit Pruyn Photography

A fotós azt mondta: olyan módon szerette volna megkérni kedvese kezét, ami nagyon illik rá, a barátnőjére és kettejük kapcsolatára is. Az ötlet pedig onnan ugrott be neki, hogy a lány már többször kérlelte, csináljanak több közös képet. Cara Massey boldogan igent mondott. Nem csodáljuk!

A mi egy kedvenc lánykérésünk az, amikor egy fiatalember egy komplett norvég faluból romantikus olasz helyszínt varázsolt a nagy pillanat kedvéért.

Káprázatos lánykérés - összefogott egy városhttp://www.life.hu/szeress/20130516-olasz-ekszerdobozza-varazsolt-egy-norveg-telepulest-egy-fiu-lanykeres-miatt.html Lánykérés karra tetoválva - mernél nemet mondani?http://www.life.hu/szeress/20130423-uj-divat-hogy-a-karjukra-tetovaljak-a-ferfiak-hogy-hozzajuk.html "Gyere hozzám!" - A lánykérés világnapjahttp://www.life.hu/szeress/20130320-marcius-20-a-lanykeres-nemzetkozi-vilagnapja-ime-nehany-romantikus-tortenet.html A legmodernebb lánykérés - ez a jövő?http://www.life.hu/szeress/20130314-twitteren-kerte-meg-parja-kezet-egy-facebooknal-dolgozo-srac.html Lánykérés a levegőbenhttp://www.life.hu/szeress/20130118-lanykeres-a-levegobenszokatlan-modon-kerte-meg-baratnoje-kezet-egy-ausztral.html