A Kámaszútráról biztos sokat hallottál, talán olvastad is, de csak kevesen vannak, akik annyira elszántak, hogy kipróbálják a benne leírtakat. Pedig az ősi indiai szexútmutató nemcsak nyakatekert, artistákat megszégyenítő pózokról szól, hanem a szerelemről és a párkapcsolatról is.

A szanszkrit nyelven íródott Kámaszútra nem népmese, nem szextankönyv, inkább egy olyan mű, amely felkészít a mindennapi életre, ráadásul az egyik legfontosabb és legélvezetesebb részére, az erotikára.

Forrás: Thinkstock

Pontos keletkezéséről nincs információnk, csupán következtethetünk rá. A Kámaszútra szerzője, Mallanaga Vátszjájana indiai filozófus ugyanis Krisztus utáni IV-VI. század környékén élt a dél-ázsiai Gupta birodalomban, de hogy pontosan mikor, arról sajnos nem maradtak fenn feljegyzések.

Tudtad?
Kámadévát az indiai, hindu mitológiában a szerelem, a szexualitás, a kozmikus vágy és a teremtőerő istenének tartották. A szanszkrit káma szó jelentése szerelem, kéj, míg a déva istent jelent.

A Kámaszútrában a különböző nehézségű pozitúrákon kívül a szerelemről és a kapcsolatokról is sok szó esik. Vátszjájana például külön fejezeteket szentelt a különböző erényeknek, az udvarlásnak, a csábításnak, a házasságnak, sőt a házasságtörésnek is.

Amikor az 1880-as években a Kámaszútra Európába ért, meglehetősen vegyesen fogadta az olvasóközönség. A prűd, de kíváncsi hölgyek és urak megbotránkozva, de titokban falták a képekkel gazdagon illusztrált szerelmi útmutatót. A művelt európaiak megdöbbenve tapasztalták, hogy a "primitív" indiaiak mennyivel felvilágosultabbak a szexualitás terén.

Forrás: Thinkstock

A Kámaszútra hazánkba csak néhány évtizeddel később került, a szerelmi vezérfonalat Baktay Ervin fordította le magyarra 1920-ban. Eleinte csak megrendelésre postázták, majd 1947-ben sorszámozott kiadásban is megjelent. Az érzékiség remekműve azóta sem veszített a népszerűségéből, hiszen a legtöbb éjjeli szekrényen ott lapul, hogy időről időre feltüzelje a hálószobai hangulatot.

Tudtad?
Az indiai szerelmi kultúrának nem a Kámaszútra az egyetlen gyümölcse! Az Ananga Ranga, a Sukaszaptati és a Gíta Govinda mind-mind az erotika művészetébe, vagy ha úgy jobban tetszik, tudományába avatnak be minket.

Te is kipróbálnál néhány több évszázada hódító szexfogást? Íme 4 pozitúra, amely kimondottan arra szolgál, hogy a nők átéljék a totális gyönyört!

1. A rák

Akár a Rák csillagjegyben születtél, akár nem, ezt a szexhelyzetet biztosan élvezni fogod! Feküdj a hátadra, terpeszd szét a lábad, és a térdednél fogva húzd fel, hogy úgy nézz ki, mint egy páncéljára fordított rákocska. A párod a lábad közé helyezkedve, térdelve hatol beléd.
Miért jó ez a póz?
Ebben a pozitúrában az aktus során izgató impulzusok érik az ágyékot, a combtöveket, az ellazult medencetájéki izmok pedig fergeteges orgazmust tesznek lehetővé.

2. A mandarinrécék

Ez a pozitúra a nyugati szexkultúrába kanálpózként vonult be, de a Kámaszútrában ilyen szép, költői neve van. Mindketten feküdjetek az oldalatokra, te elöl, a pasid hátul, és így tegyen a magáévá.

Forrás: Thinkstock

Miért jó ez a póz?
Ez a testhelyzet különösen akkor lesz a kedvedre, ha nehezen van hüvelyi orgazmusod. Ebben a pózban ugyanis a kedvesed az együttlét közben a kezével a csiklódat is izgathatja. Mennyei érzésben lehet részed.

3. A felemelkedés

Akár a kényes testtájékok edzésére is alkalmas lehetne ez a Kámaszútra-póz, de félre a gátlásokkal és a hiúsággal, most az élvezeteké a főszerep! Feküdj a hátadra, emeld fel a lábaidat. A partnered térdeljen eléd, hatoljon beléd, majd helyezd a kedvesed vállára a combjaidat.
Miért jó ez a póz?
Ahogy felveszitek egymás ritmusát, a combod a testedhez nyomódik, ezáltal erőteljesebbé válik a súrlódás a hüvely és a pénisz között, a végletekig fokozva számodra a kéjt! Ebből is láthatod, hogy nem túlzunk, a szeretkezés fizika, tehát tudomány!

4. Az indiai misszionárius

Természetesen a Kámaszútrából sem hiányozhat a szexpózok legismertebbje, a misszionárius. Feküdj a hátadra, a térdeidet húzd fel kényelmesen, a combjaid között pont akkora hely legyen, hogy a párod kényelmesen hozzád férjen. A partnered támaszkodjon meg a kezén melletted, és hajoljon föléd. Amikor óvatosan beléd hatolt, emeld fel egy kicsit a fenekedet az ágyról, hogy még mélyebben beléd csusszanhasson!
Miért jó ez a póz?
Ez a pozitúra azért kiemelkedően gyönyörhozó, mert nagyon mély behatolást tesz lehetővé - a férfi és a női test összeolvadásának csodája. De a csiklódat is ingerli, ahogy a párod ágyéka ritmikusan hozzá ér az érzékeny klitoriszodhoz. Az indiai misszionárius bizony dupla élvezettel kecsegtet.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html "Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.html Profi kézivezérlés - Mi juttatja csúcsra a nőt? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.html Ne tekergesd a mellbimbót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html Az orgazmus helye: a hüvelykujj (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130530-szex-szerelem-parkapcsolat-az-orgazmus-helye-a-huvelykujj.html Dögös szexpózok - Mi illik a sztárpárokhoz? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130529-szex-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-amelyek-illenek-a-legmenobb-sztarparokhoz.html