Állandóan szaglászol utána, vagy feltétlen dominanciára törekszel a párkapcsolatban, és ezért néha még a szexet is megvonod tőle? A nők nagyon sok hibát követhetnek el egy pasival szemben. A Life.hu utánajárt, hogy mi erről a férfiak véleménye.

A nők számos fegyvert képesek bevetni a pasival szemben, ha arról van szó, hogy mindent meg akarnak róla tudni, különösen, ha a másik okot ad a féltékenységre. Ide tartozik az is, amikor megvonják a szexet a szeretett kedvestől, miközben bele se gondolnak: ezzel a viselkedéssel épp az ellenkezőjét érik el a pasinál. Férfivélemények következnek.Zsolt, üzletkötő (38)
"Nagyon sokat dolgozom, és elég nagy a felelősség rajtam, így még inkább kikészített Anna viselkedése. Féltékeny rám, állandóan szaglászik utánam. Lesi a telefonomat, még egy programot is feltelepített a közös gépre, hogy lássa, milyen betűket ütök le. Jól lebukott, és nagyon égett miatta. Én viszont nem értem, mit követtem el, miért ennyire bizalmatlan velem. Öt éve a feleségem, soha nem csaltam meg, még csak nem is flörtöltem senkivel. Néha úgy érzem, megőrülök, máskor arra érzek késztetést, hogy kisétáljak az életéből. Ha nem lenne a három gyerekünk, lehet, hogy már rég megtettem volna."

Forrás: Thinkstock


Bálint, mentős (29)
"Legalább fél év eltelt, mire leesett, hogy Mariann játszik velem. Akkor adagolta a szexet, amikor - szerinte - megérdemeltem. Máskor büntetésben voltam. Néha a hálószobából is ki kellett költöznöm, vagy rohamot kapott, ha hozzáértem. Eleinte azt hittem, ez az egész csak vicc, hogy igazából arra vágyik, lépjem át az általa húzott határokat, fektessem két vállra, és úgy keményen döngessem meg. Hát nem. Semmi ilyesmit nem akart. Csak a farkamnál fogva akart vezetni. Azt hiszem, mostanra lett elegem ebből az egészből, három éve pitizek, hogy normális legyen a szex közöttünk. Csinálja mással a hülye kis játékait."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html "Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.html Profi kézivezérlés - Mi juttatja csúcsra a nőt? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.html Ne tekergesd a mellbimbót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html Az orgazmus helye: a hüvelykujj (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130530-szex-szerelem-parkapcsolat-az-orgazmus-helye-a-huvelykujj.html Dögös szexpózok - Mi illik a sztárpárokhoz? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130529-szex-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-amelyek-illenek-a-legmenobb-sztarparokhoz.html