Ahogy az ágy gasztronómiai szentéllyé változhat bármikor, úgy az asztal sima felülete is szinte kínálja magát a szexi örömök helyszínéül. Íme a Life.hu tippje egy gasztronómiai élvezetekkel fűszerezett buja éjszakához.

 

Ne habozz, és még ma este hívd meg párodat egy pompás vacsorára. Már délután felkészítheted a különleges fogásra, de csak apránként, részletekben avasd be a dologba. Írj neki titokzatos információkat tartalmazó SMS-eket, amelyekben utalsz az esti fűszerezésre. Esetleg e-mailben küldhetsz neki egy vicces-szexi étlapot, ami menüpontról menüpontra felsorolja, milyen fogásokra, ízekre számíthat.

Forrás: Thinkstock

Részletesen leírhatod neki azt is, hogy mivel fogsz megteríteni, és nem mellékesen kitérhetsz az "evőeszközök" kérdésére is, hiszen fontos szempont, hogy mit kívánsz felhasználni a "falatozás" legteljesebb élvezete érdekében. A helyszín pedig mi más lehetne, mint az étkezőasztalotok.

Ha ügyesen bánsz a szavakkal (is), alig várja majd, hogy az éhét csillapítsa - veled.

"Pitizek, hogy normális legyen a szex" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-pitizek-hogy-normalis-legyen-a-szex.html Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html "Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.html Ne tekergesd a mellbimbót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html Szerepjátékok a hálószobábanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110801-szex-szerelem-parkapcsolat-szexi-szereposztas-a-haloszobaban.html