Megmutatta gyűrűjét és kismama-pocakját Jennifer Love Hewitt. A színésznő Olaszországban töltött néhány napot újdonsült vőlegényével.

Jövendőbeli férjével Olaszországban járt Jennifer Love Hewitt. Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznőt nemrég jegyezte el párja, Brian Hollisay, ráadásul a sztár három hónapos terhes.Firenzében szépen csillogott az ujján az eljegyzési gyűrű. Az Olaszországban készült képeket itt megnézhetitek!

Forrás: AFP

A színésznő egy csinos, virágos ruhába öltözött, természetesen az alakján még nem látszik, hogy babát vár. A szerelmes pár egyébként egy háromhetes, európai körúton van. Szemtanúk szerint a bájos színésznő majd' kicsattan a boldogságtól, és alig tudja levenni a szemét eljegyzési gyűrűjéről - írja a Us Weekly.

 

Terhes és el is jegyezték Jennifer Love Hewittethttp://www.life.hu/anyaskodj/20130604-elso-gyermekevel-varandos-jennifer-love-hewitt-szineszno-parjaval-brian-hollisay.html Jennifer Love Hewitt dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-dogosebb-mint-valaha-jennifer-love-hewitt-szineszno-aki-jogaval-es.html Pély Barna eljegyezte Galambos Dorináthttp://www.life.hu/szeress/20130610-pely-barna-zenesz-eljegyezte-kedveset-galambos-dorinat.html Férjhez ment Madeleine svéd hercegnőhttp://www.life.hu/szeress/20130608-ferjhez-ment-madeleine-sved-hercegno-christopher-oneill-britamerikai-penzugyi-menedzser.html Fény derült Michael Jackson titkos viszonyárahttp://www.life.hu/szeress/20130608-michael-jackson-enekes-szeretoje-volt-scott-thorson.html