Kanye West zenész egy kanadai modellel csalta meg barátnőjét, a nyolcadik hónapban lévő celeblányt, Kim Kardashiant.

Nagy bajban van most Kanye West. Egy kanadai modell, Leyla Ghobadi ugyanis azt állítja: a zenész vele csalta meg párját, a kismama Kim Kardashiant. A szépség a Star magazinnak azt mondta: egy Atlantic Cityben lévő hotelszobában szerelmeskedtek.

Forrás: AFP
Kanye West és Kim Kardashian - csak álca a kapcsolatuk?

A modell kifejtette: az egyik show után találkoztak először még tavaly júliusban, és azután is folytatódott románcuk, hogy a valóságshow-sztár bejelentette terhességét. Hozzátette: a két híresség kapcsolata soha nem volt komoly, csak a hírnév és a pénz miatt vannak együtt. Arra a kérdésre, hogy miért leplezte le a titkos viszonyt, a modell azt felelte: "Ez szét fogja robbantani a Kardashian-családot, ami szomorú, de ha Kim helyében lennék és kisbabát várnék, én tudni szeretném ezt." A rapper egyelőre még nem reagált a vádakra.

 

Megeszi majd méhlepényét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kim-kardashian-valosagshowsztar-szules-utan-meg-akarja-enni-mehlepenyet.html Megnyomorgatta Kim Kardashian lábfejét a cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-kim-kardashian-labfejet-osszenyomta-a-cipo.html Kim Kardashiant gyötri a féltékenységhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-lifenight-kim-kardashian-irigyli-huganak-kendall-jennernek-tokeletes-es-szexi.html Hatalmasak Kim Kardashian melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130423-kim-kardashian-amerikai-celeb-hatalmas-melleket-villantott.html Kimondták Kim Kardashian válásáthttp://www.life.hu/szeress/20130419-kimondtak-kim-kardashian-valosagshow-sztar-valasat-ferjetol-kris-humphries-kosarlabda.html