Shakira elárulta, mi a titka boldog kapcsolatának a focista Gerard Piqué-vel.

Megvan Shakira boldogságának titka. Az énekesnőt Gerard Piqué-hez fűződő szerelmi viszonyáról faggatta az Elle magazin, amelynek címlapján domborít. Azt mondta: egyszerűen hagyja, hogy párja is élje a saját kis életét. A két Grammy-díjas sztár szerint ez a legegészségesebb dolog egy kapcsolatban.

Forrás: Facebook/waka waka eh eh (8) - Shakira közösségi oldala
A boldog család

A 36 éves énekesnő úgy fogalmazott: közhelyes, de őket tényleg a szerelem köti össze. A pár boldogságánál már csak gyönyörű gyermeküket irigyeljük jobban! Ahogy a Life.hu is megírta, Shakira és Gerard első közös babája, Milan januárban született. A sztár saját bevallása szerint még tanulja az anyaságot.

Shakira ismét dögös testtel hódíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-shakira-enekesno-szules-utan-harom-honappal-is-szexisen-nez-ki.html Szülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.html Shakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-is-szurkolt.html Új pasi vette el Shakira eszéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-szepen-cseperedik.html