Jennifer Aniston elárulta, hogy kócos, de szexi hajjal állna legszívesebben az oltár elé. Bevallotta azt is, miért féltékeny Katalin hercegnőre.

Jennifer Aniston nem szívbajos. A színésznő, aki a minap új frizura trendet teremtett, a Marie Claire magazinnak azt mondta, úgy szeretne kinézni esküvője napján, mintha akkor kelt volna ki az ágyból. Legalábbis, ami a haját illeti. Laza, kócos frizurát képzelt el magának.

Forrás: AFP
Jennifer Aniston és Justin Theroux

Ahogy a Life.hu is megírta, a 44 éves sztár legutóbb lefújta a lagzit vőlegényével, Justin Theroux-val, állítólag exe, Brad Pitt miatt. Ennek ellenére lelkesen meséli, szexi frizurát és hagyományos fátylat szeretne. Meglepő vallomást is tett: azt mondta olyan tökéletes loknikra áhítozik, mint Katalin hercegnőé. Jennifer arra is panaszkodott, hogy nagyon nehéz kezelnie a haját, mert természetes, göndör, görög frizurája van.

Új hajjal hódít Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130610-jennifer-aniston-szineszno-megmutatta-mi-a-legujabb-hajstilus-hollywoodban.html Miért ilyen tökéletes Jennifer Aniston teste?http://www.life.hu/ez-zsir/20130531-jennifer-aniston-szineszno-elarulta-hogyan-hozta-formaba-magat-legujabb-filmje.html Jennifer Aniston nyomott egy vad sztriptízthttp://www.life.hu/szorakozz/20130524-jennifer-aniston-egy-szal-fehernemuben-lejt-erotikus-tancot-legujabb-filmjeben.html Jennifer Aniston lenyomta Katalinthttp://www.life.hu/szepulj/20130516-jennifer-aniston-szineszno-a-jobaratok-sztarja-frizuraja-nepszerubb-mint-katalin.html Pufi kislány volt Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130503-jennifer-aniston-szineszno-fiatalabb-koraban-duci-volt-es-mindent-osszeevett.html