Megint modellel randizik Jake Gyllenhaal

modell párkapcsolat barátnő Hollywood Jake Gyllenhaal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új barátnője van Jake Gyllenhaalnak, aki szinte falja a színésznőket, énekesnőket és modelleket, mióta 2009-ben szakított Reese Witherspoonnal.

Jake Gyllenhaal 2009 óra Hollywood egyik legaktívabb szívtiprója, aki nem tétlenkedik, ha a csajozásról van szó. Megvolt neki Taylor Swift, Anna Kendrick, Rashida Jones. 2013 elején még Emily DiDonato volt a barátnője, aki modellként dolgozik. Úgy tűnik, a 32 éves Jake a színésznők után kifejezetten a modellekre hajt, ugyanis a pletykák szerint legújabb barátnője is közülük került ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A US Weekly magazin szerint a szívtipró a 23 éves bikinimodell, Alyssa Miller fejét csavarta el. A szemtanú szerint Jake és Alyssa szerelmes párocskaként tért be egy manhattani étterembe. Mivel vörös szőnyeg nem volt a közelben, nem fordítottak különösebb figyelmet a kinézetükre, állítólag csak nagyon nehezen lehetett felismerni őket. A dolog érdekessége, hogy állítólag Jake ezzel a barátnőjével edzésen találkozott, a korábbival pedig egy spinningórán. Vajon az is csak véletlen, hogy ennyire hasonlítanak egymásra?

Megizzadt szerelméért Jake Gyllenhaalhttp://www.life.hu/szeress/20130307-jake-gyllenhaal-szinesz-emily-didonato-modellel-randizik-egy-spinning-oran.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.