Ashton Kutcher fotók férfiasság Mila Kunis válás Demi Moore szakítás színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi és Ashton már 2011 őszén szakítottak, de a színésznő még mindig nem tette túl magát a válásukon.

Ashton Kutcher igaz, már Mila Kunis oldalán megtalálta a boldogságot, Demi azonban még mindig csak próbálkozik szerelembe esni, sikertelenül. A színésznő egyik közeli ismerőse a Star magazinnak arról mesélt, hogy Demi egy gonosz dologra készül. Állítása szerint a színésznő telefonjában még van pár meztelen fotó Kutcherről, és azon gondolkodik, hogy megossza a világgal. A dolog pikantériája, hogy ezzel azt akarja bizonyítani: Ashtont nem túl nagy mérettel áldotta meg a sors.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Demi nem törölt ki mindent a régi életükből. A telefonjában található képeken jól látható, hogy Ashton Kutcher férfiassága állítólag elég kicsi. A színésznő pedig lehet, hogy a nyilvánosságra hozza ezeket a fotókat." - mondta el a bennfentes, aki hozzátette azt is, hogy véleménye szerint a színésznő ötlete elég gyerekes, de a háttérben az áll, hogy még mindig nem bírja megemészteni, hogy egy nála jóval fiatalabb nővel él boldog kapcsolatban egykori szerelme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.