Nyáron sokan esküsznek a gyorsan lebonyolítható menetekre. A villámszexben ugyanis az a jó, hogy nem kell igazán felkészülni rá, bárhol sor kerülhet rá, akár egy park kellős közepén is.  

Az egyik legkedveltebb póz, amiben a villámszex lezavarható, az álló testhelyzet. Pontosan azért, mert a gyors meneteknél sokszor nincs is mód arra, hogy ülve, fekve, hanyatt dőlve szeressétek egymást. Marad a függőleges helyzet, annak minden örömével és kihívásával együtt.

Lássuk, mire figyelj, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a póz.

Forrás: Thinkstock


A legfontosabb, hogy a kedvesed úgy hatoljon beléd, hogy neked ne fájjon az aktus, vagyis a hüvelyed legyen kb. egy szintben a péniszével.

- Ha alacsonyabb vagy, sokat segíthet a köztetek lévő különbségen egy magas sarkú szandál - a praktikussága mellett még dögös is.
- Ha elég izmos a pasi, semmi gond: egymással szembefordulva emeljen fel téged olyan magasságba, ami mindkettőtök számára kényelmes. A lábaddal öleld át a derekát és hajrá a csúcsig.
- Ha ezeken a módokon nem hidalható át a távolság, akkor a forró, esti szexhez keressetek egy eldugott lépcsősort vagy egy magasabb küszöböt, vagy ha a természetben áldoztok a szex oltárán, akár egy fát, aminek nekidőlhetsz.A gyönyör kútja - a női ejakulációhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110811-szex-szerelem-parkapcsolat-a-gyonyor-kutja-a-noi-ejakulacio.html Pasivélemény: "Ne harapdáld, kérlek" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ne-harapdald-kerlek-18.html Ne fogazz! - Női bakik orális szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-fogazz-a-7-legnagyobb.html 69-es póz, te csodás! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130615-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-javithatja-a-69-a-szexualis.html Mi van a combok között? - Nagy vaginakörkép (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130613-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-van-a-combok-kozott-a.html