házasság Shark Kristen Bauguess randi James Woods New York korkülönbség filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Woods, a Shark sztárja egy 20 éves lánnyal, Kristen Bauguess-szal randizik. Az óriási korkülönbség ellenére állítólag jól megvannak.

Mintha az unokája lenne - James Woods egy 46 évvel fiatalabb lánnyal jár. Kristen Bauguess mindössze 20 éves, míg a Shark című sorozat főszereplője már 66 esztendős. A minap együtt jelent meg az újdonsült pár egy New York-i filmpremieren. Itt megnézheted, hogy mutatnak együtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A nagy debütálás csak néhány héttel azután történt, hogy a barna szépséget letartóztatták: marihuána-birtoklással gyanúsítják. A rendőrségi incidens és a nagy korkülönbség ellenére a hírek szerint jól megérti egymást a páros - írja a Us Weekly. Úgy tűnik, az időközben igencsak megőszült Törvényszéki ragadozó előszeretettel keresi az ifjabb hölgyek társaságát. Nemrég szakított 26 éves kedvesével, Ashley Madisonnal hat év együttjárás után. Korábban kétszer volt nős.

Courteney Cox végre bepasizotthttp://www.life.hu/szeress/20130627-courteney-cox-szineszno-a-cougar-town-cimu-televizios-sorozat-sztarjaval.htmlMásodjára is megnősült George Lucashttp://www.life.hu/szeress/20130625-george-lucas-filmrendezo-elvette-mellody-hobson-uzletasszonyt.htmlMegkérte Kim Kardashian kezét Kanye Westhttp://www.life.hu/szeress/20130624-kanye-west-rapper-megkerte-kim-kardashian-celeblany-kezet-nehany-nappal.htmlDemi Moore kitálal Ashton férfiasságárólhttp://www.life.hu/szeress/20130622-demi-moore-szineszno-meg-mindig-nincs-tul-a-valasan-ezert.htmlItthon is házasodnak az esküvőturistákhttp://www.life.hu/szeress/20130620-a-brit-eskuvoturista-paros-alex-es-lisa-magyarorszagon-is-osszehazasodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.