Justin Bieber állítólagos új barátnője Jordan Ozuna. A baj csak az, hogy a nő még házas.

Férjes nőt szemelt ki magának Justin Bieber. Az új barátnő, Jordan Ozuna ugyanis még házas. A 19 éves énekest múlt héten csókolózni is látták a 22 esztendős modellel, aki a népszerű Hooters üzletlánc egyik pincérnője is Las Vegasban.

Forrás: AFP

A szőke szépség azonban még férjnél van - legalábbis ezt állítja az anyós. Kim Ozuna azt mondta: fia, Daniel, a gimnázium után rögtön elvette Jordant, de már egy éve nincsenek együtt. Lehetséges, hogy már elindították a válási procedúrát.

Az énekesnek egyébként sok vaj van a fején: nemrég kábítószert találtak a turnébuszában. Egy fotós pedig beperelte, mert állítása szerint Justin megütötte őt még tavaly egy bevásárlóközpontban, amikor ő le akarta fényképezni Biebert és exbarátnőjét, Selena Gomezt.

 

Bedrogozva állt a kamera elé Justin Bieberhttp://www.life.hu/legykepben/20130622-bedrogozva-allt-a-kamera-ele-justin-bieber-enekes-aki-nem.html Kábítószert találtak Justin Bieber autóbuszábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130425-kabitoszert-talalt-a-sved-rendorseg-justin-bieber-kanadai-enekes-autobuszaban.html Gyászol Justin Bieberhttp://www.life.hu/szorakozz/20130314-justin-bieber-kanadai-popsztar-horcsoge-pac-meghalt.html Justin Bieber letolt nadrággal flangált az utcánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130301-justin-bieber-enekes-sztar-letolt-nadraggal-flangalt-az-utcan.html Justin Bieber a fenekét mutogattahttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-justin-bieber-zenesz-tinisztar-letolta-a-nadragjat-es-megmutatta-hatsojat.html