A Barátok közt évadzáró részében ismét egy megdöbbentő, elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők, aminek folytatása miatt izgulhatnak a nézők a sorozat nyári szünete alatt. Zsófi megcsókolta Miklóst. Úgy tűnik, hogy egy új szerelem szökken szárba. Vajon szó lehet igazán mély érzelmekről kettőjük között? És mit szól majd Claudia, Nóra és Zsolt mindehhez?

Az egész egy tisztességtelen ajánlattal kezdődött, amit Zsófi elfogadott, és ágyba bújt Miklóssal. Természetesen sokáig nem tudták megőrizni a titkukat, így Zsolt mindent elsöprő haragját sem kerülhették el. Mindezek ellenére Zsófi és Zsolt együtt maradt, megpróbálták megmenteni a házasságukat, de a férfi nem tudta elfelejteni, hogy Zsófi mennyire megbántotta, és egyre brutálisabban vett elégtételt kedvesén. Annyira megverte Zsófit, hogy a lány csak Júlia és Miklós segítségével tudott kórházba kerülni. Zsófinak szembe kellett néznie azzal a ténnyel, hogy Zsolttal nincs közös jövőjük. Kétségbeesésén Miklós támogatása enyhített, aki munkát és biztos támaszt adott Zsófinak.

Forrás: RTL Klub

Kettőjük kapcsolata egyre inkább elmélyült, olyannyira, hogy Zsófi egy csókkal vigasztalta meg a fia miatt aggódó Miklóst. Vajon a történtek ellenére lehet köztük szó valódi érzelmekről? Zsófi csókja a férfinak, vagy a megmentőjének szól? Bár Nóra azt állítja, hogy már soha többé nem akar semmit Miklóstól, de az szinte biztos, hogy megérinti majd, ha turbékolni látja Zsófit és Miklóst. Claudia imádja az unokahúgát, és az elmúlt években mindent megtett, hogy a lehető legtávolabb kerüljön Bartha Zsolttól, így nyilván nem lesz boldog, hogyha Zsófit másik ősellensége, Miklós oldalán látja majd. Nem is beszélve Bartha Zsoltról, aki mostanra már egyre jobban uralja dühkitöréseit, de megjósolhatatlan, hogy mit tesz majd, ha megtudja, hogy volt felesége és Miklós között több van, mint munkakapcsolat. Ha esetleg valóban elmélyülnek az érzelmek Zsófi és Miklós között, akkor lehet boldog az életük? Nemsokára kiderül!

Forrás: RTL Klub

 

Jennifer Lopez az amerikai filmakadémia új tagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-emmanuelle-riva-jennifer-lopez-es-prince-az-amerikai-filmakademia-uj.html Lakatos Márk az óvónőit is átöltöztette volnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130629-lakatos-mark-stylist-a-tv2n-nem-csak-holgyeknek-hanem-paroknak.html Eltűnik a Barátok közt sorozathttp://www.life.hu/legykepben/20130628-eltunik-a-baratok-kozt-sorozat-egy-idore-az-rtl-klubrol.html Ombre hajjal hódít Will Smith felesége ishttp://www.life.hu/szepulj/20130628-jada-pinkett-smith-will-smith-felesege-levagatta-hosszu-hajat-es.html Tom Cruise volt Cher egyik legjobb szeretőjehttp://www.life.hu/szeress/20130629-cher-amerikai-enekesno-lefekudt-tom-cruiseal.html Bekötik Nicole Scherzinger fejét?http://www.life.hu/life/galeria/20130628-fotokon-akkor-es-most-nicole-sherzinger-a-pussycat-dolls-enekesnoje.html David Beckham lesz a következő James Bond?http://www.life.hu/szorakozz/20130627-victoria-beckham-divattervezo-szerint-ferje-david-beckham-focista-lenne-a.html Divatbotrányok: problémás sztárporcikákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130618-divatbotranyok-problemas-porcikak-szerepel-benne-katie-holmes-es-keira-knightley.html