A pasid biztosan nem mond majd nemet a szexre, ha az örömszerzésnek ezt a formáját választod, amit most a Life.huajánl neked egy buja nyáréjszakára.

Férfiasságának kényeztetése ugyanis az egyik leghatékonyabb fegyver lehet a "kezedben". Vagyis nem épp ott, hiszen a főszerep ebben a helyzetben az ajkaké.

Thinkstock

Csókolózás a pénisszel?

Miért ne? Használd úgy az ajkaidat a férfiassága kényeztetésekor, ahogy azt csókolózás közben is tennéd: a nyelveddel cirógasd körbe-körbe a hímtagot, majd szorítsd rá a szádat a makk hegyére és finoman szívd be. Indíthatsz óvatos, apró kis csókokkal is, a végén pedig a nyelved hegyét akár bele is márthatod egy őrjítő pillanatra a makk végén lévő picike "nyílásba".Állati szextények, amiket eddig biztosan nem tudtál!http://www.life.hu/szeress/szex/20110819-allati-szextenyek-amiket-eddig-biztosan-nem-tudtal.html Pasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.html A gyönyör kútja - a női ejakulációhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110811-szex-szerelem-parkapcsolat-a-gyonyor-kutja-a-noi-ejakulacio.html Ne fogazz! - Női bakik orális szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-fogazz-a-7-legnagyobb.html 69-es póz, te csodás! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130615-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-javithatja-a-69-a-szexualis.html Mi van a combok között? - Nagy vaginakörkép (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130613-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-van-a-combok-kozott-a.html