A tetoválás szexi, még mindig nagy divat, és rengeteg mindent elárul a viselőjéről - többek között a szexualitásáról is. A Life.hu utánajárt, hogy pontosan mi derülhet ki egy olyan pasiról, aki szívesen varrat magára.

A polinéz szigetvilágtól Európáig

A tetoválás elterjedése a polinéz szigetvilághoz köthető, ahol a Tahitin és a környező szigeteken élő harcosokat szinte tetőtől talpig bőrbe vésett motívumok díszítették. Tőlük ered a tetoválás szó is, ami a tatau polinéz szóból származik.

Forrás: Thinkstock

A bőr különböző figurákkal való díszítése nem volt ismeretlen az öreg kontinensen sem. A legrégebbi tetoválást Tirolban az 1990-es években megtalált alpesi múmián fedezték fel. Az 5000 éves Ötzi halálának körülményei ismeretlenek, de a kutatásokból kiderült, hogy a bőre neki is ki volt varrva. 

Az ókorban is sikknek számított a tetoválás. A régészek Egyiptomban, Mezopotámiában és Hellászban is felfedezték a testdíszítés nyomait múmiákon, szobrokon és falfestményeken. I. e. 600-ban egy római orvos feljegyezte például az éppen akkor hódító tetoválási technikát is. 

Európában a bőr figurákkal, motívumokkal való díszítése Cook kapitánynak és legénységének köszönhetően terjedt el a XVIII. században.

Tudtad?
Az első tetoválógépet 1891-ben szabadalmaztatta Samuel O'Rilley, méghozzá a híres feltaláló és tudós, Thomas Alva Edison elektronikus tollát továbbfejlesztve.

A tetoválások titka

A tetoválásoknak több jelentése is lehet, de egy rózsa vagy egy ijesztő, mégis lenyűgöző sárkány sokkal többet mesél a viselőjéről, mint azt gondolnák. A Life.humost arra volt kíváncsi, hogy a különböző figurák, motívumok mit árulnak el az illető szexualitásáról.  

Forrás: Thinkstock

1. Ősi, törzsi motívumok

A nonfiguratív formáknak - pl. a kelta motívumoknak, a polinéz jelképeknek vagy az ókori egyiptomi szimbólumoknak - nagyon sok jelentésük van. Ha a pasidat egy vagy több ilyen minta díszíti, ösztönös szerető, a vad szexualitásra esküszik. Szerencséd van! Ő az a típus, aki nem elégszik meg egy gyors menettel, ugyanis nemcsak a kielégülés utáni vágy hajtja, hanem minden pillanatban a legintimebb gyönyört akarja átélni veled. 

2. Kígyó

A tekergő kígyó az egyik legismertebb fallikus szimbólum, de nem biztos, hogy a vágy az első, ami eszedbe jut róla, ha meglátod az új pasid bicepszén, hátán vagy más testrészén. Ha egy férfit kígyó díszít, nem feltétlenül szexmániás. Épp ellenkezőleg: inkább passzív az ágyban, nehezére esik a kezdeményezés, a kígyót ábrázoló tetoválással inkább csak fel akarja hívni magára a figyelmet.

3. Írás és írásjelek

Akár magyar, akár angol szöveget varratott magára a barátod, ő a szavak embere! Nem fél kimondani, hogy mire vágyik, tiszták az érzései, nyitott személyiség, aki az ágyban is a világos "beszédet" szereti.

Forrás: Thinkstock

Sokban hasonlít hozzá az a pasi, akinek héber, arab, kínai szavak vagy idézetek díszítik a bőrét. Ez a típus szívesen beszél az érzéseiről, megmondja, hogy mi hozza lázba a hálószobában, de előbb ki kell érdemelned a bizalmát, meg kell fejtened a "nyelvét". Ha már egy nyelven beszéltek, igazán szenvedélyes és egzotikus szeretőt tudhatsz magad mellett a takaró alatt!

4. Madár

Szabadon, mint a madár... Ha a pasi, aki tetszik neked sast, sólymot, fecskét vagy bármilyen repülő madarat visel a testén, valószínűleg sosem kaphatod meg teljesen. Számára a legfontosabb a szabadság, a kötöttségek nélküli kapcsolat, aki előbb-vagy utóbb lelép tőled. Így ha nem szeretnél fájdalmas búcsúzást, élvezd az együttlétetek minden percét, de ne bonyolódj bele túlságosan, nem minden szép kismadár való kalitkába!

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Pasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.html A gyönyör kútja - a női ejakulációhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110811-szex-szerelem-parkapcsolat-a-gyonyor-kutja-a-noi-ejakulacio.html Ne fogazz! - Női bakik orális szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-fogazz-a-7-legnagyobb.html