Amanda tetkói riasztják a férfiakat

válás társkeresés LifeNight tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Brignall testének 80%-át rajzok borítják. Az asszony úgy érzi, tetoválásai elijesztik az embereket.

Míg a legtöbb nő a frizuráját változtatja meg egy fájdalmas szakítás után, addig Amanda Brignall az egész megjelenését drámai módon átformálta a válását követően. A most 49 éves nő testének 80%-át tetoválások fedik, beleértve az arcát is.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A kétgyermekes édesanya első tetkóját 17 éves korában szerezte. A tetoválások iránt érzett őrülete azonban 37 évesen kezdődött, amikor volt férjétől különváltak, gyermekei pedig kirepültek a családi fészekből. Amanda bőrére ezután szinte minden héten felkerült egy újabb tetoválás, melyek mára szinte az egész testét beborítják. "Szeretem a tetoválásaimat, azonban úgy tűnik, az emberek nem igazán. A külsőm megijeszti őket" - árulta el az újságosként dolgozó nő, akit városa szörnyszülöttnek csúfol.

Tetoválásai miatt nem csak az emberek előítéleteivel kell megküzdenie "Amandának a pasizás sem megy könnyebben. "Hét év alatt mindössze egyszer voltam randin. Egy társkereső oldalon találkoztunk, ám nem tartott sokáig" - meséli a nő, aki mégsem keseredett el emiatt, és a mai napig újabb rajzokkal díszítteti a testét.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.