Az Alkonyat sztárja Elvis Presley unokájával, Riley Keough-hal jár.

Ez aztán a rock and roll! Robert Pattinson Elvis Presley unokájával, Riley Keough-hal randizik, és imádja, hogy a lány ilyen büszke felmenőkkel rendelkezik. A 27 éves színészt Los Angelesben kapták lencsevégre a szépséggel.

Forrás: AFP
A friss szerelmespár

A párocska az egész hétvégét együtt töltötte, és elválaszthatatlannak tűnnek - írja a MailOnline. Azt tervezik, hogy együtt ünnepelnek majd július 4-én is, a Függetlenség napján, mielőtt Rob elkezdi forgatni új filmjét Torontóban. Egy valaki azonban biztosan nem örül az új szerelemnek: nem nehéz kitalálni, hogy az ex-barátnőről, Kristen Stewartról van szó. Ahogy a Life.hu is megírta, négyéves, se veled, se nélküled románcuk májusban véget ért, és a pár szétköltözött. Érdekes, hogy Elvis unokája épp Kristen segítségével ismerkedett meg Robbal, aztán a májusi Dior-show-n kerültek közelebb egymáshoz.

Lányos kisfiú volt Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze.html Vége - elhagyta barátnőjét az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20130521-robert-pattinson-es-kristen-stewart-az-alkonyat-sztarjai-szakitas-utan.html Férjhez ment Avril Lavignehttp://www.life.hu/szeress/20130702-avril-lavigne-es-chad-kroeger-enekesek-osszehazasodtak.html Ilyen az életre szóló szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130702-ron-es-eileen-negyevesen-menyasszonynak-es-volegenynek-oltozott-egy-farsangon.html Szingli lett Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/szeress/20130701-nicole-scherzinger-enekesno-es-lewis-hamilton-forma1es-pilota-szakitottak.html