A forróságban igazán csábító lehet egy páros csobbanás, főleg, ha a hűs habok között nemcsak enyhülést, de gyönyört is találtok.

 

1. Gyönyör az úszómedencében

Szerencsés esetben a saját úszómedencétekben rendezhetitek meg a szexi felfrissülést, ha mégsem, akkor érdemes olyan időpontra tenni a páros medencepartit, amikor mások alszanak, hiszen éjfélkor vagy hajnalban is mennyei lehet a titokban lezavart menet: a kivitelezés persze a körülményeken is múlik, de a medence lépcsője például tökéletes abból a szempontból, hogy segíti a megfelelő elhelyezkedést. Térdelj egy-két lépcsőfokkal feljebb, mint a pasid, kapaszkodj meg a korlátban és máris indulhat a hátsó terepjáték. Később cseréljetek helyet: a párod üljön a legfelső lépcsőfokra (vagy oda, ahol ülve legfeljebb a derekáig ér a víz) és ülj szemből az ölébe. A finom mozgás mellett így forró csókolózásba is bonyolódhattok, miközben a víz kellemesen hűsíti a bőrötöket.

Forrás: Thinkstock

2. Gumimatrac-szex

Imádod, ahogy a matrac alatt hullámzik a víz? Lehet ezt a ringatózást egy kicsit célzottabban is irányítani - a pasid segítségével. Keressetek egy olyan partszakaszt, ahol a nádas eltakar benneteket, hogy még véletlenül se okozzatok kínos pillanatokat másoknak. Figyelj arra, hogy a matrac magassága kedvesed férfiasságával kerüljön egy szintbe, aztán már nincs is más dolgod, mint úgy elhelyezkedni a vizes alkalmatosságon, hogy a párod könnyedén a combjaid közé juthasson: a feneked, a nyitott öled a matrac szélén legyen, a pasidat pedig "vedd" széttárt lábaid közé. A víz, a különleges helyszín izgalma és párod odaadó lelkesedése biztos kéjt garantál.

3. Bontsatok vitorlát, és horgonyozzatok le!

Nyáron van romantikusabb élmény annál, mint vitorláson szerelmeskedni? Ha lehorgonyoztatok a tó közepén, akkor a hajó létrája optimális kapaszkodót kínál az erotikus vitorlabontáshoz. Lépj arra a létrafokra, ami mellett még a fejed a víz fölé ér, a kedvesed kicsit lejjebb vegyen lendületet, markolja meg a kezed mellett a létrát és a gyönyörig meg se álljatok. Ha minden jól megy, kedvesed a behatolás ritmusa mellett a nyakad finom bőréről sem feledkezik meg, és a lökések mellett elhalmoz a csókjaival is. Figyelem! Csak stabilan lehorgonyzott hajón áldozzatok a szirén-szex oltárán.

Forrás: Thinkstock

4. Légpárnás örömök

Úszómedence, vitorlás és nyaralás nélkül is élvezhetitek azonban a szexi vízi balettet. Szerezzetek egy akkora felfújható medencét, amelyben mindketten kényelmesen bele tudtok kucorodni, és ha van kert, annak egy eldugott szegletében állítsátok fel a szerkezetet, ha nincs, akkor a szoba padlóján is rendezhettek egy különleges erotikus hullámpartit. A különböző pózokon kívül az alacsony "vízállás" a kölcsönös orális kényeztetést is elősegíti. Ha kényelemre vágytok, a medencét puha kerti földre vagy (a szobában) takarókra rakjátok, így se a könyökötök, se a csípőtök nem fog fájni az erotikus pancsikálás után.

Mire figyelj a vizes szex közben?
- Az óvszer sérülhet a vízben. Minél magasabb a víz hőmérséklete, minél több klór van benne, annál "veszélyesebb" lehet a kondomra, így, ha lehet, ne csak óvszerrel védekezzetek.
- Azt se felejtsétek el, hogy a természetes síkosítót (a hüvely nedvességét) könnyen elmossa a víz, így a "hosszú" menet fájdalmat okozhat.
- Meglehetősen sok fertőzést lehet összeszedni a vízben- szex nélkül is - de mégis, szexnél különösen ügyeljetek arra, hogy a lehető legtisztább közeget válasszátok az együttlétre.Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!A pasid tetkója árulkodik szexualitásáról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130702-szex-szexualitas-parkapcsolat-.html Pasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.html A gyönyör kútja - a női ejakulációhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110811-szex-szerelem-parkapcsolat-a-gyonyor-kutja-a-noi-ejakulacio.html Ne fogazz! - Női bakik orális szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-fogazz-a-7-legnagyobb.html 69-es póz, te csodás! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130615-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-javithatja-a-69-a-szexualis.html Mi van a combok között? - Nagy vaginakörkép (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130613-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-van-a-combok-kozott-a.html 4 gyönyörhozó póz a Kámaszútrából (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-4-gyonyorhozo-poz-csajoknak-a-kamaszutrabol.html