A színésznő hivatalosan is megerősítette, hogy Ernesto Arguellóval jár. Vajon ki ez a jóképű pasi?

Eva Longoria fülig szerelmes. A színésznő Ernesto Arguello vállalkozóval randizik. Találkozásuk már-már filmbe illő: a helyes férfit beválogatták abba a randi műsorba (Ready For Love), amelynek Eva volt a producere tavaly.

Forrás: AFP
Eva és Ernesto

A színésznő a People magazinnak azt mondta: először csak barátok voltak, de nemrég a kapcsolatuk romantikussá vált. Úgy fogalmazott: "Azt hiszem, ezért különleges a viszonyunk, mert igaz barátként kezdtük." Barátai nagyon örülnek a sztár boldogságának. Sokak szerint Eva és Ernesto tökéletes párost alkot. Mindketten beszélnek spanyolul, egyforma vallási és kulturális háttérrel rendelkeznek. Ahogy a Life.hu is megírta, a Született feleségek sztárja és a kosárlabdázó Tony Parker 2011-ben váltak el hivatalosan. Ezután jött a képbe az amerikai futball sztárja, Mark Sanchez, akivel tavaly szakított. 

 

Végre lediplomázott Eva Longoriahttp://www.life.hu/szorakozz/20130523-eva-longoria-szineszno-atvette-mesterdiplomajat-a-kaliforniai-allami-egyetemen.html Eva Longoria puncit villantott Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130519-divatbaki-eva-longoria-puncit-villantott-a-cannesi-filmfesztivalon.html Rút kiskacsának tartotta magát Eva Longoriahttp://www.life.hu/life/galeria/20130314-fotokon-akkor-es-most-eva-longoria-szineszno-a-szuletett-felesegek.html Pocakot eresztett Eva Longoriahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130312-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sorozat-szinesznoje-meghizott-a-hasara.html Mellbimbót villantott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20130116-a-golden-globe-galan-viselt-ruhabol-kivillant-eva-longoria-szineszno.html