Szomorú hír ez Ryan Gosling hölgyrajongóinak! A jóképű színész ugyanis hónapok óta eljegyzési gyűrűket nézeget kedvesének, Eva Mendesnek.

A pár már több mint másfél éve van együtt, és bár voltak hullámvölgyeik, mégis a mai napig együtt vannak. Jelenleg pedig annyira jól megvannak, hogy Ryan Gosling a Star magazin szerint már hónapok óta eljegyzési gyűrűt keres Eva Mendesnek.

Forrás: AFP

A 39 éves színésznő évekkel ezelőtt kijelentette, hogy még a negyvenedik születésnapja előtt szerete az oltár elé állni, az említett időont pedig hamarosan itt van. Ryan pedig szerető párjaként úgy tűnik, hogy teljesíteni is fogja Eva kívánságát...sokunk nagy bánatára.

Póló nélkül bokszol Ryan Goslinghttp://www.life.hu/szorakozz/20130504-felmezetelul-bokszol-ryan-gosling-szinesz-az-only-god-forgives-cimu.html Nem forgat többet Ryan Gosling?http://www.life.hu/legykepben/20130321-ryan-gosling-amerikai-szinesz-nem-forgat-tobbet.html Elolvadunk tőle! Imádjuk Ryan Gosling felejthetetlen mosolyát és tökéletes testéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120924-ime-a-crazy-stupid-love-cimu-film-romantikus-jelenete-ryan.html Clooney és Ryan Gosling lealázták a nőket - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110929-clooney-es-ryan-gosling-lealaztak-a-noket-heti-stilusmustra.html Megcsúnyult Eva Mendeshttp://www.life.hu/szepulj/20130318-megcsunyult-eva-mendes-szineszno-aki-a-the-place-beyond.html Erotikus fotókon Eva Mendeshttp://www.life.hu/szorakozz/20130109-eva-mendes-szineszno-es-jamie-dornan-ferfimodell-erotikus-fotokon-a.html Furcsa diétával őrzi bomba alakját Eva Mendeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-tesztaval-es-kenyerrel-dietazik-eva-mendes.html