vallatás párkapcsolat LifeNight érzelmek szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jó dolgokhoz idő kell - szól a mondás. Ha szeretnéd még sokáig magad mellett tudni a kedvesed, jobb, ha tovább olvasol.

Hogy érzel irántam? Szeretsz? - neked is ez a leggyakrabban feltett kérdésed a pasid felé? Inkább ne tedd. Egy kutatás szerint ez a módszer sokszor inkább visszafelé sül el, mint várnád. Egy nemrég végzett felmérésből ugyanis kiderült, hogy azon párok között, akik 45 percen keresztül minden ötödik percben beszámoltak arról, mennyire érzik közel egymáshoz magukat, nagyjából 20 centiméter távolság keletkezett a kísérlet végére.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A tanulmány társszerzője, dr. Oren Saphira szerint az érzelmi kötődés és a boldogság az idő függvényében fejlődik, ha azonban túl gyakran ellenőrzöd őket, megzavarhatod ezt a folyamatot. Valahogy úgy, mint az elalvásnál: minél keményebben próbálkozol, annál nehezebben jön össze.

Örökre magadhoz láncolnád? Itt olvashatsz 7 tippet, hogyan csábítsd el egy életre a pasit. Ha pedig ez sem elég, hívd segítségül a csillagokat!

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.