A meztelen kitárulkozás helyett, néha jobb a tilosban kutakodni. Csak úgy matatni a selyem fehérneműn ujjakkal és nyelvvel, megkeresni, mi is van alatta. Íme, a Life.hu tippje egy igazán forró nyáréjszakára.

Biztosan próbáltad te is, hogy milyen izgalmas érzés, amikor nem kerül le a bugyi rólad, és a pasid a vékony selymen át kényeztet téged - a lehetvékony anyagon keresztül izgat fel az őrületig. Talán ismered azt a semmi mással össze nem hasonlítható édes érzést is, ahogy a borostái átszúrják az anyagot, és azon keresztül karcolják a bőrödet.

Forrás: Thinkstock

Ám amilyen izgató számodra, hogy a bugyi a helyén marad az előjátéknál, a pasik legalább annyira szeretik azt, amikor a behatolásnál is rajtad van a szexi anyagdarab - épp csak egy kicsit, úgy, hogy akció közben félre van húzva a falatnyi fehérnemű. Hogy miért? Mert arra a helyzetre emlékezteti őket, amikor titokban kell megélni az erotikát: a vadászatot idézi fel számukra a keresgélés a textil alatt - ezúttal egy izgató, különleges terepen.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!A pornóvilág kulisszatitkai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130709-szex-szerelem-parkapcsolat-a-pornovilag-kulisszatitkai.html Gyönyör a köbön: vizes örömök (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130704-szerelem-parkapcsolat-orgazmus-szex-a-vizben.html Pasivélemény: "Legyen elég szűk" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130628-szex-szexualitas-parkapcsolat-legyen-eleg-szuk-18.html Pasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.html A gyönyör kútja - a női ejakulációhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110811-szex-szerelem-parkapcsolat-a-gyonyor-kutja-a-noi-ejakulacio.html Ne fogazz! - Női bakik orális szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-fogazz-a-7-legnagyobb.html 69-es póz, te csodás! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130615-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-javithatja-a-69-a-szexualis.html Mi van a combok között? - Nagy vaginakörkép (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130613-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-van-a-combok-kozott-a.html