Sok nő csak úgy tud a csúcsra jutni, ha lovagló pózban szeretkezik a pasijával. A Life.hu most férfiakat kérdezett arról, hogy nekik vajon beválik-e a szex ilyen formája, illetve az is kiderül, miért lehet kínos a kis pénisz. 

Vannak férfiak, akik esküsznek rá és imádják, ha a kedvesük lovagol rajtuk, míg másokat kifejezetten kínos helyzetbe is hozhat az, ha a nő van felül - ez utóbbi esetben gondot okozhat például a pénisz mérete. Férfivélemények következnek.

Forrás: ThinkstockFlórián, kertész (31)
"Én rajongok a szexért, ezért nem igazán számít, hogy milyen pózban történik, de a lovagló póz a kedvencem. Minden változatát imádom, mert számomra nincs kéjesebb érzés, mint amikor látom a nő arcán, hogy türelmetlenül készül a betörésemre és jól érzi magát. Amikor a csajom fölém kerekedik, hihetetlenül szexi látvány, ahogyan levetkőzi minden gátlását, és néha annyira bevadul, hogy képtelen várni. Azért is szeretem, ha ő irányít, mert a kezeimmel kedvemre markolászhatom a melleit, és az egésznek az a csúcspontja, amikor a számba vehetem őket, és azt suttogja, hogy szívjam még erősebben. Ilyenkor szétsugárzik bennem a melegségérzés, és elélvezek."

Zoli, újságíró (34)
"Nekem az átlagosnál kicsit kisebb a péniszem, ami más pózban nem igazán okoz problémát, de a lovaglás őszintén szólva kínos. A mostani barátnőm úgy tud könnyebben elmenni, ha ő van felül, de nagyon nehéz úgy mozognia, hogy ne csússzon ki belőle a péniszem. Mondtam neki, hogy megértem, ha nem akar többször próbálkozni, de szerinte egyáltalán nem kellene ezen görcsölnöm, mert nincs semmi gond a méretemmel. Persze mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz, mert amikor először szexeltünk, mindketten elég sokat ittunk, de én pontosan emlékszem arra a mondatára, hogy csalódott, amikor először meglátta a cerkámat."


Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Combig prémes? Fúj! - férfiak szőrmentén (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130718-szortelenites-szex-parkapcsolat-nem-adjuk-a-szorunket-pasivelemenyek.html Szextipp: Nyisd ki az ollót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130721-szex-szerelem-parkapcsolat-nyisd-ki-az-ollot.html Vaginizmus - számolj le a félelmekkel!http://www.life.hu/szeress/szex/20101026-vaginizmus-szamolj-le-a-felelmekkel.html Szextipp: békapóz - fordítva (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130718-szex-parkapcsolat-orgazmus-szextipp-bekapozforditva.html Így fejezi ki a nő, ha szexelni akarhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szexualitas-parkapcsolat-maskepp-fejezik-ki-a-szexualis-erdeklodesuket.html