Sok pár hajlamos elfelejtkezni arról, hogy az ujjakkal is csodákat lehet művelni az ágyban. Különösen akkor, ha a férfi tudja, mit hogyan kell csinálnia pontosan. ALife.hu kíváncsi volt a pasik véleményére: nekik milyen élményt nyújt a nőket csúcsra röpítő kényeztetés.

A szexben sok minden megengedett, így az ujjak használata is - különösen az előjáték részeként. Azontúl, hogy a nőknek is fergeteges orgazmusban lehet részük - technikától függően -, a pasikat is életre szóló élménnyel ajándékozhatja meg egy-egy pajzán szexmenet.  

Forrás: Thinkstock


Barnabás, egyetemi hallgató (24)
"Néhány hete Szardínián nyaraltam a haverokkal. Egyik este a szálloda koktélbárjában iszogattunk, amikor megjelent egy gyönyörű olasz lány a barátnőivel, és mivel látszott rajtuk, hogy eléggé unatkoznak, odahívtuk őket az asztalunkhoz. Már az elején nyilvánvaló volt, hogy bejövünk egymásnak, aztán később elmentek a többiek, mi pedig ketten maradtunk a medencénél, de nem sokáig vesztegettük az időt. Hosszasan csókolóztunk, közben folyamatosan simogattuk egymást, és amikor felemeltem a szoknyáját, iszonyúan meglepődtem, mert borzasztóan benedvesedett. A csaj levegő után kapkodott, ahogyan morzsolgattam a szeméremajkait, majd a középső ujjamat becsúsztattam a puncijába, amitől még jobban felizgult. Egyre keményebben dolgoztam benne, ő pedig még vadabbul kezdett el vonaglani, és a végén iszonyú nagyot élvezett. Az egész levegőben édes illat terjengett, imádtam!"

Peti, műszaki rajzoló (41)
"A barátnőmmel egyik este úgy döntöttünk, hogy elmegyünk vacsorázni, utána pedig moziba, és egy szexi, mélyen kivágott miniruhát húzott fel az alkalomra. A film felénél nagyon kanos lettem, és mivel senki nem ült a közelünkben, úgy döntöttem, nem hagyom annyiban a dolgot. A combjára tettem a kezemet, és amikor láttam rajta, hogy ő is szívesen benne lenne a mókában, kívülről elkezdtem finoman dörzsölgetni a csiklóját, majd félrehúztam a bugyiját, és betoltam az ujjaimat a nedves lyukba. Ő kigombolta a nadrágomat, elővette a kőkemény cerkámat, és addig játszadoztunk egymással, amíg a film véget ért. Nagyon emlékezetes élmény volt mindkettőnek, és aznap éjjel csodálatosat szeretkeztünk."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Hipnózis a gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130711-szex-szerelem-parkapcsolat-hipnozis-a-gyonyorert.html Hárman az ágyban - egy pasi, aki kipróbálta (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110908-harman-az-agyban-egy-pasi-aki-kiprobalta.html A bugyi maradjon, édes! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130712-szex-szerelem-parkapcsolat-a-bugyi-maradjon-edes.html A pornóvilág kulisszatitkai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130709-szex-szerelem-parkapcsolat-a-pornovilag-kulisszatitkai.html