A pasid azzal állt elő, hogy mást is szeretne bevonni a szexi együttlétbe? Valami egészen újra vágyik? Szerencsés vagy, ha ezt nyíltan el is mondja neked. A Life.hu elárulja, hogy kétségbeesés helyett mit csinálj.

Első blikkre valószínűleg a szívedhez kapsz, hogy úristen, mit keres egy másik nő az ágyatokban. Nincs baj vele, ha nyitott vagy - gusztus és bizalom kérdése a dolog -, de ezúttal arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy mit tehetsz akkor, ha mégis inkább egyedül okoznál örömöt a pasidnak.

Forrás: Thinkstock

A pajkos "harmadik"

Vedd játékosra a helyzetet, miközben kihívásnak és nem problémának tekinted férfid vágyait. Légy te magad a "harmadik", az új, a különleges - bújj valaki másnak a bőrébe. Indítsd SMS-ekkel a játékot. Mutatkozz be más néven, vedd fel vele a kapcsolatot, írd meg neki, hogy megtetszett neked, és minden vágyad, hogy felejthetetlen éjszakát töltsetek együtt. Bátran közöld vele azt is, hogy tudod, hogy kapcsolatban él, de a kedvedért most felejtse el ezt. Légy nagyon szexi, csábító és rámenős. Személyleírást is adhatsz magadról, ami természetesen térjen el a jelenlegi külsődtől. Ha szőke vagy, légy vörös (használj parókát), ha sportosan öltözködsz, válj nőiessé, ha nem sminkeled magad, akkor nyugodtan alakulj át vörös ajkú démonná. A lényeg, hogy mást ígérj, mint ami most vagy, és az esti találkozásnál is találjon a helyeden egy "új", izgalmas partnert, aki érzéki pózokkal, szexi kommunikációval kényezteti majd.

A szerepjátékhoz alakítsd át a jól megszokott környezetet is: használj puha párnákat, sejtelmes textíliákat, akár a hálószobát is átrendezheted. Mindez úgyis csak illúzió - a párod kedvéért.

Hipnózis a gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130711-szex-szerelem-parkapcsolat-hipnozis-a-gyonyorert.html Hárman az ágyban - egy pasi, aki kipróbálta (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110908-harman-az-agyban-egy-pasi-aki-kiprobalta.html A bugyi maradjon, édes! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130712-szex-szerelem-parkapcsolat-a-bugyi-maradjon-edes.html A pornóvilág kulisszatitkai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130709-szex-szerelem-parkapcsolat-a-pornovilag-kulisszatitkai.html